Со Brainster+ до
кариера за новата ера

Коинвестираме
во иднина што води
кон вработување.

Квалитетно образование за вработување по нов стандард и уникатна програма.

Во уникатните програми+ ти нудиме вештини за вработување, напредни технички вештини и вештини за AI. Со нив ќе добиеш поголема предност на пазарот на труд и повеќе кариерни опции – побрзо.

Избрани Партнери:

1811
Апликации чекаат пред тебе

Одбери Академија

Сертифицирани од акредитираниот
Brainster NEXT College

ТЕКОВНО НАЈПОПУЛАРНА АКАДЕМИЈА

Software
Testing+


2750€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Дигитален
Маркетинг+


2750€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Front-End
Програмирање+


3020€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Графички
Дизајн+


2840€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Data
Science+


3110€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

UX/UI
Design+


2840€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Human
Resources+


2480€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Project & Product
Management+


2480€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Full-Stack
Програмирање+


3020€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Leadership
and Management


2450€

Meстата се пополнети - отворена листа на чекање

Сѐ уште не знаеш која кариера е за тебе?

Реши го нашиот тест за кариерно насочување, јави ни со резултатите и добиј детали за што понатаму.

Brainster Aкадемиите се сертифицирани од акредитиранa високообразовна институција -
Brainster NEXT College

9 во 1!
Сите 9 фактори во една супериорна понуда!

Посакај повеќе, избери повеќе! Со Brainster+ добиј ги сите вештини за побрзо вработување и повеќе кариерни можности.

Brainster+
Другите

Brainster+ Академија

Сеопфатна програма вклучува:

 • Учење преку реални проекти
 • 4 реални проекти
 • 1 хакатон
 • 24 проектни вежби
 • Грижа и поддршка за студентите при учењето
 • Пристап до дигитална платформа за учење
 • Програма изградена во партнерство со компаниите
 • Програма акредитирана од високообразовна институција BrainsterNextCollege и МОН
 • Вклучена подготвителна програма
 • Професори експерти од индустријата
 • Програма за вработување / 90%
 • Двоен сертификат

ДОПОЛНИТЕЛНО ВО Б⁺ ПАКЕТ:

Вештини за вработување

за побрз пат до идната кариера
+ 12 курсеви

Напредни технички вештини

за поголем избор при вработување
+ 5 курсеви

AI Вештини

за работни позиции во ерата на
вештачката интелигенција
+ 2 курсеви

* Местата се ограничени

Другите

Сеопфатна програма вклучува:

 • Програма акредитирана од МОН
 • Инструкторски тим
 • Сертификат

#1 образование што вработува

# 1 - по број на вработени
студенти

903+ вработени студенти изминативе
две години

# 1 - по брзина на
вработување

4месеци 25дена е просечно време за
вработување

# 1 - по број на партнери
за вработување

+200 домашни и интернационални
компании

Програма дизајнирана
од tech експерти

Академии дизајнирани од професионалци и сениори кои активно работат во релевантната индустрија, создавајќи искуствo на учење примарно и ексклузивно наменето да им служи на студентите, а потоа и на нашата заедница и генерално индустријата.

Искуства и исполнети очекувања

За нашите студенти Бреинстер е повеќе од
академија и совладување вештини.

Програма за практична работа
и вработување

150+ value-based партнерства

Преку реалните проекти ќе градиш апликативни решенија и продукти за нашите компании-партнери и одблизу ќе се запознаеш со бизнис-предизвиците и проблематики денес.

Реални Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги
во различни практични формати.

кросакадемски | хакатонски | завршен

Прочитај повеќе
Прочитај повеќеРеален проект на Академијата за Data Science: Power BI визуелизација
Read More
Студенти:

Методи Ковачевски, Ивана Томовска, Моника Адноновска

Клиент: RYCO
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеИнтернационален UX/UI дизајн Хакатон
Read More
Студенти:

Анита М, Теа П, Сергиу К, Лила К, Јасмина К, Дарко Ѓ, Олгица Б, Софија Ш, Теа М, Небојша А.

Клиент: Traders Alloy
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеContent Marketing стратегија за Yes for less
Read More
Студенти:

Кристина Ставреска

Клиент: Yes for Less
Прочитај повеќе
Прочитај повеќе48 часовен предизвик за студентите софтвер тестери
Read More
Студенти:

Надица Мирческа Шајновска, Билјана Ѓоргоска

Клиент: BrainsterLabs
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеФункционално веб решение за модниот бренд ZANOV
Read More
Студенти:

Даниела Д, Анета Д, Верица М, Стефанија

Клиент: Zanov
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеВеб апликација за Jägermeister
Read More
Студенти:

Андреј Билјаноски

Клиент: Jegermeister
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеИзработка на веб платформа за Универзитетско Студентско Собрание – УКИМ
Read More
Студенти:

Гоце, Димитар, Владимир, Даниела, Александар, Александра, Гоце, Јордан, Никола.

Клиент: Uni Student Council - UKIM
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеСтудентите од Академијата за графички дизајн изработија лого и дизајн на пакување за WICE
Read More
Студенти:

Султана Стефановска, Марија Попчева, Ристе Ристов и Маја Симоновска

Клиент: Matryoshka LLC
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеВеб решение и UX/UI дизајн за Специјална Олимпијада на Македонија
Read More
Студенти:

Даниела, Гоце, Анета, Владимир, Елена, Јасминка, Тодор, Александра

Клиент: Special Olympics Macedonia
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеПобедничко решение од Хакатонот за фестивалот When in Krusevo
Read More
Студенти:

Сара Кочовска, Марија Донева, Елисавета Соколова, Сара Хот и Рената Петковска.

Клиент: When in Krushevo
Прочитај повеќе
Прочитај повеќеНајголемиот Хакатон досега организиран од Brainster
Read More
Студенти:

Петар Н, Теа П, Анита М, Александар Т, Филип К, Филип М, Стефан Р, Кристијан С и Филип А.

Клиент: VA Engineering
Read More

Бреинстер им помага на своите студенти да дојдат до нови кариерни можности преку препораки и соработки со компании кои активно вработуваат и го олеснува процесот на кариерно пронаоѓање.

Успешни приказни

Вложениот труд и успехот на академијата дава
резултати со кои можеш да се гордееш.

1 2 3
370+

Вработени студенти
во изминатата година

Исконтактирај не' за
дополнителни информации

Зборувај со нашите Student Admission професионалци и преку заедничка проценка и советување дознај која од академиите е соодветна за твоите едукативни и/или кариерни цели.

Give us a call

Send us a message

Курсевите од Brainster+ не се одржуваат во живо. Тие се снимени и се selfpaced. Тоа значи дека можеш да ги проследиш во самостојно темпо, по завршување на модулите од базичната програма.

Целта на Бреинстер е да понуди флексибилност на нашите студенти во однос на плаќањето:
– Плаќање одеднаш
– Плаќање до 20 месечни рати (со можност за порана исплата)
– Без камати и скриени трошоци
*Следете нѐ и дознајте први за активни понуди или попусти.

Има два формати на учење кои Бреинстер ги нуди:

Онлајн формат на учење поддржан од комуникациски платформи и алатки за квалитетно спроведување на програмата и практичните активности спроведувани преку предавања и работилници со инструктор (поголем дел од нашите академии)

Флексибилен формат на учење кој на студентите им нуди спектар од претходно снимени видео-лекции, инструкции, ресурси и неделни онлајн сесии со инструктор (мал дел од нашите академии)

Селекцијата се врши на индивидуално ниво по online средбата со некој од тимот на Student Admission. Главни фактори кои ќе ги разговараме ќе бидат:

Позадина и претходни искуства. Не е потребно искуство од релевантното професионално поле или образование за да се запишете на академија, но одредено ниво на професионална дисциплина ќе ви помогне подобро да ја совладате академијата. Од аспект на претходно познавање на технологија, ќе биде плус доколку сте снаодливи во користење на технологија генерално и основни познавања од користење на компјутер бидејќи целата академија се темели на дигитални алатки и методологии.

Мотивираност. Имаме висок стандард кога станува збор за колку кандидатот е мотивиран, одлучен и обврзан. Учењето на некоја од нашите академии бара да се инвестира одредено време, енергија и фокус. Иако имаме тим кој ќе ве поддржува низ академијата, успехот ќе биде плод на колку труд вложувате.

Познавање на алатки и англиски јазик. Не е задолжително претходно да се имате сретнато со алатките кои ќе се учат, но пожелно е да имате познавање од англиски јазик. Ќе се сретнете со терминологии на англиски јазик, ќе работите со интернационални клиенти при работа на реални проекти, технологија на англиски јазик, и сл.

Да, со секој од Brainster+ курсевите се добива дополнителен сертификат.

Brainster отвoра по неколку уписи во текот на една година. Доколку сакаш да дознаеш повеќе, слободно разговарај со некој од нашите Student Admission советници.

Иднината на твојата кариера почнува тука.

Добре дојде во образованието
на новата ера!

Биди и ти дел од нашите успешни приказни