Биди дел од најголемиот онлајн-настан на кој ќе дознаеш
што ќе те направи најконкурентен на пазарот на трудот. 

Подготви се за револуција во образованието

The Biggest
Brainster Reveal

Присуствувај на овој настан и не пропуштај:

Ексклузивна можност да дознаеш за нашата најголема иновација - обраќање на CEO на Brainster

Пристап до техничкиот курс „Основи на Project Management“ 300€ – БЕСПЛАТНО

4 деkември 2023 | 20:00

0 луѓе веќе се регистрираа.
Настанот има ограничен капацитет.

Биди меѓу првите што ќе го откријат THE BIGGEST
BRAINSTER REVEAL!

Искористи ја ексклузивната можност да дознаеш:


Како да направиш образовна и професионална трансформација?

Кои вештини ти се потребни за кариера во новата ера?

Како до повеќе работни опции и побрзо вработување?

+

Со твоето присуство добиј бесплатен курс: „Основи на Project Management“
со Огнен Трипуноски

Огнен Трипуноски

Основи на Project
Management
300€

БЕСПЛАТЕН
КУРС!!

Подарок за
присутните

Одбројувањето започна!

Не пропуштај ја понудата што ќе
ја промени твојата иднина! 

Brainster Big Reveal започнува за:

00

days

00

hours

00

min

00

sec

Резервирај го твоето онлајн-место!

4 деkeмври 2023 | 20:00

*Настанот има ограничен капацитет

Избери ја соодветната академија