Што е

Квалитетното образование за вработување отсега има нов стандард. Со Brainster+ Академиите правиме чекор плус креирајќи нови уникатни програми+ кои ти овозможуваат збогатување на твоите вештини

Со BrainsteR+ добиваш

Побрзо вработување
Повеќе кариерни опции
Релевантност во време на
вештачката интелигенција
mobile-img

Brainster академиите отсега се надградени со +20 курсеви за +20 вештини

Во плусот е
разликата

Нашата понуда на квалитетно образование за кариерна трансформација ја дополнуваме со супериорен пакет со ПЛУС вештини за поголема вработливост, затоа што веруваме дека ТИ заслужуваш повеќе! 

Другите
Brainster
Brainster+

Другите

Сеопфатна програма вклучува:

 • Програма акредитирана од МОН
 • Инструкторски тим
 • Сертификат

Brainster Академија

Сеопфатна програма вклучува:

 • Учење преку реални проекти
 • 4 реални проекти
 • 1 хакатон
 • 24 проектни вежби
 • Грижа и поддршка за студентите при учењето
 • Пристап до дигитална платформа за учење
 • Програма изградена во партнерство со компаниите
 • Програма акредитирана од високообразовна институција BrainsterNextCollege и МОН
 • Вклучена подготвителна програма
 • Професори експерти од индустријата
 • Програма за вработување / 90%
 • Двоен сертификат

Brainster+ Академија

Сеопфатна програма вклучува:

 • Учење преку реални проекти
 • 4 реални проекти
 • 1 хакатон
 • 24 проектни вежби
 • Грижа и поддршка за студентите при учењето
 • Пристап до дигитална платформа за учење
 • Програма изградена во партнерство со компаниите
 • Програма акредитирана од високообразовна институција BrainsterNextCollege и МОН
 • Вклучена подготвителна програма
 • Професори експерти од индустријата
 • Програма за вработување / 90%
 • Двоен сертификат

ДОПОЛНИТЕЛНО ВО Б⁺ ПАКЕТ:

Вештини за вработување

за побрз пат до идната кариера
+ 12 курсеви

Напредни технички вештини

за поголем избор при вработување
+ 5 курсеви

AI Вештини

за работни позиции во ерата на
вештачката интелигенција
+ 2 курсеви

* Местата се ограничени

Академија за

 • Дигитален Маркетинг
 • Графички Дизајн
 • UX/UI Дизајн
 • Front-End
 • Full-Stack
 • Човечки Ресурси
 • Software Testing
 • Data Science
 • Project & Product Management

Учи од докажани
експерти

Совладај нови вештини учејки од докажани експерти посветени да го пренесат своето знаење и долгогодишно искуство од индустријата

Brainster+ е нов и уникатен тип на Академии кој има една единствена цел - обезбедување на сигурна кариера во дигиталниот свет. Преку надградување на основните програми на академиите на Brainster и додавање на дополнителни +20 курсеви нуди можност да се стекнеш со најбараните вештини кои се барани од компаниите денес.

Со запишување на Академиите на Brainster, покрај квалитетната образовна програма која се заснова на работа на реални проекти, постојана грижа за студентите, предавања од експерти од индустријата и можности за вработување, студентите ќе добијат ПЛУС:

– +12 курсеви за меки вештини за поголема предност при вработување

– +6* курсеви за напредни технички вештини за повеќе опции при вработување

– +3* курсеви за AI вештини за вработување на AI позиции.

*Бројот на курсеви во пакетот за напредни технички вештни и AI вештини варира за секоја академија. Погледни ја програмата на академијата за која си заинтересиран/а, за да ја дознаеш целосната Brainster+ понуда.

Brainster+ Академиите се дополнети со 20 курса за вештини за вработување, напредни технички вештини и вештини за AI. Курсевите можеш да ги проследиш по завршување на основната програма на академијата.

Brainster+ во моментов е достапен само како дел од академиите.

Курсевите од Brainster+ не се одржуваат во живо. Тие се снимени и се selfpaced. Тоа значи дека можеш да ги проследиш во самостојно темпо, по завршување на модулите од базичната програма.

Brainster отвoра по неколку уписи во текот на една година. Доколку сакаш да дознаеш повеќе, слободно разговарај со некој од нашите Student Admission советници.

Курсевите од Brainster+ не се одржуваат во живо. Тие се снимени и се selfpaced. Тоа значи дека можеш да ги проследиш во самостојно темпо, по завршување на модулите од базичната програма.

Аплицирањето се прави во три едноставни чекори. Откако ќе пристапиш на следниот линк, потребно е да се пополни полето за Име и презиме, мејл и телефонски број. Потоа, нашиот Student Admission тим ќе те контактира во најбрз можен рок.

Отсега сите академии се со Brainster+ програми, освен Programim Front-End (Brainster Albania) и Leadership and Management.

Иднината на твојата кариера почнува тука.

Добре дојде во образованието
на новата ера!

Биди и ти дел од нашите успешни приказни