Научи ги потребните
вештини

Академија за дигитален маркетинг

Слободни места: 3

Уписи до: март 2020

Стани Дигитален маркетер за 6 месеци

Партнери за вработување: 15

Академија за графички дизајн

Слободни места: 4

Уписи до: април 2020

Стани Графички дизајнер за 7 месеци

Партнери за вработување: 11

Академија за Front-end програмирање

Слободни места: 5

Уписи до: март 2020

Стани Front-end програмер за 9 месеци

Партнери за вработување: 12

Академија за Full-stack програмирање

Слободни места: 4

Уписи до: март 2020

Стани Full-stack програмер за 10 месеци

Партнери за вработување: 12

Академија за Data Science

Слободни места: 5

Уписи до: мај 2020

Стани Junior Data Scientist за 12 месеци

Партнери за вработување: 6

Академија за Software Testing

Слободни места: 3

Уписи до: март 2020

Стани Software Tester за 6 месеци

Партнери за вработување: 10

Курс за Microsoft Excel

Александар Ѓурчиноски

03.03.2020

4 слободни места

17:30 - 21:30

Цена на курсот

5900 мкд

Курс за WordPress

Давид Шојиќ

09.03.2020

3 слободни места

17:00 - 19:00

Цена на курсот

6400 мкд

Курс за Дигитален Маркетинг со Петар Ниновски

Петар Ниновски

18.03.2020

4 слободни места

18:00 - 20:00

Цена на курсот

6900 мкд

Курс: Вовед во Data Science

Кирил Цветков

18.03.2020

12 слободни места

18:00 - 20:00

Цена на курсот

8500 мкд

[ СЕМИНАР] DEEP DIVE into Marketing

Давор Брукета

21.03.2020

15 слободни места

10:00 - 18:00

Цена на курсот

6200 мкд

Курс за Scrum Methodology

Олгица Стрезоска

23.03.2020

3 слободни места

17:30 - 20:30

Цена на курсот

6100 мкд

[ СЕМИНАР] DEEP DIVE into DATA SCIENCE

Христијан Ѓорески

04.04.2020

19 слободни места

10:00 - 18:00

Цена на курсот

6200 мкд

Курс за SEO

Билјана Димовска

06.04.2020

7 слободни места

17:00 - 19:00

Цена на курсот

6100 мкд