Brainster Gift Card

со: Тимот на Brainster

Во сезона на дарување - подари знаење на твоите најблиски!

Кои се чекорите за да подариш Brainster Gift картичка?

1. Избери картичка во вредност од - 1200, 3000 или 5000 денари

2. Избери начин на пријавување: онлајн со уплата на некоја од трите поставени картички или преку уплатница

3. Контактирај не на contact@brainster.co или на 071 337 169 за да ја подготвиме твојата персонализирана картичка која можеш да ја подигнеш во нашите простории или да изненадиш некого со подарок во неговото e-mail сандаче

4. And you're all set! 

*Brainster Gift картичката можеш да ја искористиш за сите курсеви кои се поставени на нашиот Веб Сајт со пријавување најдоцна до 31 јануари

Зошто да подариш Brainster Gift картичка?

Brainster е иновативна компанија за едукација каде можеш да научиш практични вештини за трансформација на кариерата. Нашата специјалност е организирање на курсеви, академии, кариерна трансформација и поврзување на талентите со иновативните компании oд областа на маркетинг, дизајн, бизнис и програмирање.

Во изминатите 3 години Brainster реализираше повеќе од 400 курсеви преку кои 6000 учесници се стекнаа со нови вештини и стигнаа чекор поблиску до кариерата која ја посакуваат.

Нашата мисија е да им помогнеме на 1 милион индивидуалци да стигнат до кариера која секогаш ја посакувале.


Во сезона на дарување - подари знаење на твоите најблиски!

Кои се чекорите за да подариш Brainster Gift картичка?

1. Избери картичка во вредност од - 1200, 3000 или 5000 денари

2. Избери начин на пријавување: онлајн со уплата на некоја од трите поставени картички или преку уплатница

3. Контактирај не на contact@brainster.co или на 071 337 169 за да ја подготвиме твојата персонализирана картичка која можеш да ја подигнеш во нашите простории или да изненадиш некого со подарок во неговото e-mail сандаче

4. And you're all set! 

*Brainster Gift картичката можеш да ја искористиш за сите курсеви кои се поставени на нашиот Веб Сајт со пријавување најдоцна до 31 јануари

Зошто да подариш Brainster Gift картичка?

Brainster е иновативна компанија за едукација каде можеш да научиш практични вештини за трансформација на кариерата. Нашата специјалност е организирање на курсеви, академии, кариерна трансформација и поврзување на талентите со иновативните компании oд областа на маркетинг, дизајн, бизнис и програмирање.

Во изминатите 3 години Brainster реализираше повеќе од 400 курсеви преку кои 6000 учесници се стекнаа со нови вештини и стигнаа чекор поблиску до кариерата која ја посакуваат.

Нашата мисија е да им помогнеме на 1 милион индивидуалци да стигнат до кариера која секогаш ја посакувале.


Започнува на:
14.01.2019

14.01.2019

10:00-22:00

12 часа

1200 ден.

13 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Сподели:

Тимот на Brainster

Тимот на Brainster

За авторот


Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Тимот на Brainster
Тимот на Brainster

Инструктор

Започнува на:
14.01.2019

14.01.2019

10:00-22:00

12 часа

1200 ден.

13 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија: