Како да го освоиш светот со Google реклама

со: Ева Пиперевска

Во рамките на два дена, вие ќе имате прилика да научите како да создавате успешни Google AdWords кампањи кои ќе ви помогнат да го зголемите сообраќајот на вашиот веб сајт, да ги зголемите вашите продажби и да го изградите вашиот онлајн бизнис!

Во рамките на овој интензивен курс вие ќе ги научите основните елементи од кои се составени кампањите - започнувајќи од создавање на стратегии и таргетирање на точната публика, до проучување и избирање на вистинските клучни зборови, пишување на примамливи реклами и оптимизација на кампањите.

Тоа што ќе го научите во рамките на овој курс ќе ви ја постави основата која ви е потребна за да работите со AdWords и да создавате успешни кампањи. Курсот вклучува и разгледување на различни успешно докажани примери и создавање на кампањи во живо.

Структура на курсот:

 - Што претставува AdWords

 - Како да започнете да рекламирате со AdWords

 - Таргетирање

 - Трошоци и наплата

 - Следење на рекламите

 - Оптимизација на рекламите

 - Алатки за подобрување на ефикасноста на рекламите

 - Google Analytics

 - Менаџирање на клиенти

 - Други алтернативни начини на рекламирање

Курсот е наменет да сите оние кои сакаат да научат да создаваат реклами преку Google Adwords или оние кои сакаат еден ден да станат новите македонски Google Adwords сертифицирани специјалисти.

Сите посетители на курсот треба да имаат основни познавање од маркетинг и дигитален маркетинг. Треба да знаат што е AdWords, како и да се инфомирани со другите производи на Google кои придонесуваат за подобра и поефикасна реклама.

Времетраењето на курсот ќе биде 6 часа во рамките на два дена.


Посетителите исто така ќе добијат и ваучер за Google Adwords во износ од 45 евра.

Во рамките на два дена, вие ќе имате прилика да научите како да создавате успешни Google AdWords кампањи кои ќе ви помогнат да го зголемите сообраќајот на вашиот веб сајт, да ги зголемите вашите продажби и да го изградите вашиот онлајн бизнис!

Во рамките на овој интензивен курс вие ќе ги научите основните елементи од кои се составени кампањите - започнувајќи од создавање на стратегии и таргетирање на точната публика, до проучување и избирање на вистинските клучни зборови, пишување на примамливи реклами и оптимизација на кампањите.

Тоа што ќе го научите во рамките на овој курс ќе ви ја постави основата која ви е потребна за да работите со AdWords и да создавате успешни кампањи. Курсот вклучува и разгледување на различни успешно докажани примери и создавање на кампањи во живо.

Структура на курсот:

 - Што претставува AdWords

 - Како да започнете да рекламирате со AdWords

 - Таргетирање

 - Трошоци и наплата

 - Следење на рекламите

 - Оптимизација на рекламите

 - Алатки за подобрување на ефикасноста на рекламите

 - Google Analytics

 - Менаџирање на клиенти

 - Други алтернативни начини на рекламирање

Курсот е наменет да сите оние кои сакаат да научат да создаваат реклами преку Google Adwords или оние кои сакаат еден ден да станат новите македонски Google Adwords сертифицирани специјалисти.

Сите посетители на курсот треба да имаат основни познавање од маркетинг и дигитален маркетинг. Треба да знаат што е AdWords, како и да се инфомирани со другите производи на Google кои придонесуваат за подобра и поефикасна реклама.

Времетраењето на курсот ќе биде 6 часа во рамките на два дена.


Посетителите исто така ќе добијат и ваучер за Google Adwords во износ од 45 евра.

Започнува на:

23.03.2016

17:30-20:30

25.03.2016

17:30-20:30

12.04.2016

17:30-20:30

14.04.2016

17:30-20:30

6 часа

1900 ден.

Нема слободни места

1 слободно место

Учесниците треба да понесат Лаптоп компјутер

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Ева Пиперевска

Ева Пиперевска

Co-founder & CMO at CornerCase

За авторот

Eva is a co-founder and chief marketing office at CornerCase and she is best known for her role as a community builder in the macedonian startup ecosystem.

StartUp Weekend global facilitator, Co-organizer of Silicon Drinkabout Skopje, startup enthusiast and mentor.

She has more than seven years of experience in marketing and sales and she is a Google Adwords certified specialist with more than three years of working on Adwords campaigns for different markets.

Веб страна

http://cornercase.tech

Информации за курсот

Оцена:

Ева Пиперевска
Ева Пиперевска

Инструктор

Започнува на:

23.03.2016

17:30-20:30

25.03.2016

17:30-20:30

12.04.2016

17:30-20:30

14.04.2016

17:30-20:30

6 часа

1900 ден.

Нема слободни места

1 слободно место

Учесниците треба да понесат Лаптоп компјутер

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: