Курс по ILLUSTRATOR

со: Дани Јанев

Претвори ги твоите идеи во стварност со помош на Illustrator, најкористената алатка од дизајнерите и илустраторите, наменета за креирање на дигитални графички решенија, логоа, илустрации и оригинална типографија.

Без разлика дали си дизајнер, маркетер, студент, фриленсер, професор или претприемач, со или без предходно преднаење на Illustrator, професионалниот дизајнер Дани Јанев (danijanev.com) ќе те научи како самостојно да работиш на овој софтвер.

За време на курсот сам ќе се увериш во моќта на Illustrator - од бел artboard до целосно завршен проект, за веб или принт. Курсот покрива и основи на палети бои и типографија.

Од веб банер за твојот блог, преку кавер и реклама на фејсбук, до припрема за печат за твојата визит-карта, спектарот на можности е навистина голем. Кога еднаш ќе почнеш да го користиш Illustrator ќе ги замениш сите други алатки и програми.

Фокусот ќе биде поставен на чекор-по-чекор објаснување на најважните алатки на Illustrator преку изработка на реални графички решенија.

Преку практични примери, задачи и домашна работа, ќе бидат одговорени сите твои прашања.

*Не е потребно претходно познавање од Illustrator.

*По завршување на курсот ќе добиеш сертификат за посета на курсот.

Бесплатната пробна верзија можеш да ја симнеш на следниот линк: http://www.adobe.com/ca/products/illustrator.html

Претвори ги твоите идеи во стварност со помош на Illustrator, најкористената алатка од дизајнерите и илустраторите, наменета за креирање на дигитални графички решенија, логоа, илустрации и оригинална типографија.

Без разлика дали си дизајнер, маркетер, студент, фриленсер, професор или претприемач, со или без предходно преднаење на Illustrator, професионалниот дизајнер Дани Јанев (danijanev.com) ќе те научи како самостојно да работиш на овој софтвер.

За време на курсот сам ќе се увериш во моќта на Illustrator - од бел artboard до целосно завршен проект, за веб или принт. Курсот покрива и основи на палети бои и типографија.

Од веб банер за твојот блог, преку кавер и реклама на фејсбук, до припрема за печат за твојата визит-карта, спектарот на можности е навистина голем. Кога еднаш ќе почнеш да го користиш Illustrator ќе ги замениш сите други алатки и програми.

Фокусот ќе биде поставен на чекор-по-чекор објаснување на најважните алатки на Illustrator преку изработка на реални графички решенија.

Преку практични примери, задачи и домашна работа, ќе бидат одговорени сите твои прашања.

*Не е потребно претходно познавање од Illustrator.

*По завршување на курсот ќе добиеш сертификат за посета на курсот.

Бесплатната пробна верзија можеш да ја симнеш на следниот линк: http://www.adobe.com/ca/products/illustrator.html

Започнува на:

12.12.2016

17:30-19:30

13.12.2016

17:30-19:30

14.12.2016

17:30-19:30

15.12.2016

17:30-19:30

16.12.2016

17:30-19:30

11.02.2017

12:00-14:00

14.02.2017

18:30-20:30

16.02.2017

18:30-20:30

18.02.2017

12:00-14:00

21.02.2017

12:00-14:00

10 часа

3400 ден.

5 слободни места

Нема слободни места

Laptop

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Сподели:

Дани Јанев

Дани Јанев

Професионален Дизајнер

За авторот

Повеќе од 10 години искуство како графички дизајнер во маркетинг агенции и freelance за наши и странски брендови.  Специјалност - лого дизајн, особено минималистички и типографски стил, заедно со комплетно брендирање.

“Dani Janev is a professional freelance designer and a semi-professional concert-hopper. As a believer in minimalism and innovation, he practices what he preaches when working on logos and brands.”

“One could compare him to a net-bot when it comes to frequency and speed in sharing design news and ideas.”

“I don’t believe Daniel ever sleeps. It looks like he manages to be online and creative in working hours acceptable in all time zones, simultaneously.”

“When it comes to his personality, he can be found engaging in tasteful (and moderate) beer-tasting and driving around in a smart car. He can also be recognized by wearing T-shirts designed by him, but since many others do too that’s not the safest bet.

Веб страна

http://danijanev.com

Информации за курсот

Оцена:

Дани Јанев
Дани Јанев

Инструктор

Започнува на:

12.12.2016

17:30-19:30

13.12.2016

17:30-19:30

14.12.2016

17:30-19:30

15.12.2016

17:30-19:30

16.12.2016

17:30-19:30

11.02.2017

12:00-14:00

14.02.2017

18:30-20:30

16.02.2017

18:30-20:30

18.02.2017

12:00-14:00

21.02.2017

12:00-14:00

10 часа

3400 ден.

5 слободни места

Нема слободни места

Laptop

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија: