Курс за Adobe Illustrator

со: Горан Костовски

Претвори ги твоите идеи во стварност со помош на Illustrator, најкористената алатка од дизајнерите и илустраторите, наменета за креирање на дигитални графички решенија, логоа, илустрации и оригинална типографија.

Без разлика дали си дизајнер, маркетер, студент, фриленсер, професор или претприемач, со или без предходно предзнаење на llustrator, професионалниот дизајнер Горан Костовски (http://indog.info – Дизајнер со 17+ години искуство како дизајнер) ќе те научи како самостојно да работиш на овој софтвер.

Фокусот ќе биде поставен на чекор-по-чекор објаснување на најважните алатки на Illustrator преку изработка на реални графички решенија и мини проекти.

Од веб банер за твојот блог, преку кавер и реклама на фејсбук, до припрема за печат за твојата визит-карта, спектарот на можности е навистина голем. Кога еднаш ќе почнеш да го користиш Illustrator ќе ги замениш сите други алатки и програми.                                                                                                                                              

Преку практични примери, задачи и домашна работа, ќе бидат одговорени сите твои прашања.

За време на курсот сам ќе се увериш во моќта на Illustrator.

*Не е потребно претходно познавање од Illustrator.

*По завршување на курсот ќе добиеш сертификат за посета на курсот.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО СИМНИ ЈА БЕСПЛАТНАТА ПРОБНА ВЕРЗИЈА ОД ILLUSTRATOR: http://www.adobe.com/ca/products/illustrator.html


Претвори ги твоите идеи во стварност со помош на Illustrator, најкористената алатка од дизајнерите и илустраторите, наменета за креирање на дигитални графички решенија, логоа, илустрации и оригинална типографија.

Без разлика дали си дизајнер, маркетер, студент, фриленсер, професор или претприемач, со или без предходно предзнаење на llustrator, професионалниот дизајнер Горан Костовски (http://indog.info – Дизајнер со 17+ години искуство како дизајнер) ќе те научи како самостојно да работиш на овој софтвер.

Фокусот ќе биде поставен на чекор-по-чекор објаснување на најважните алатки на Illustrator преку изработка на реални графички решенија и мини проекти.

Од веб банер за твојот блог, преку кавер и реклама на фејсбук, до припрема за печат за твојата визит-карта, спектарот на можности е навистина голем. Кога еднаш ќе почнеш да го користиш Illustrator ќе ги замениш сите други алатки и програми.                                                                                                                                              

Преку практични примери, задачи и домашна работа, ќе бидат одговорени сите твои прашања.

За време на курсот сам ќе се увериш во моќта на Illustrator.

*Не е потребно претходно познавање од Illustrator.

*По завршување на курсот ќе добиеш сертификат за посета на курсот.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО СИМНИ ЈА БЕСПЛАТНАТА ПРОБНА ВЕРЗИЈА ОД ILLUSTRATOR: http://www.adobe.com/ca/products/illustrator.html


Започнува на:

22.03.2017

18:00-20:00

24.03.2017

18:00-20:00

26.03.2017

12:00-14:00

27.03.2017

18:00-20:00

29.03.2017

18:00-20:00

30.05.2017

18:00-20:00

03.06.2017

18:00-20:00

06.06.2017

18:00-20:00

09.06.2017

18:00-20:00

21.04.2017

18:00-20:00

11.07.2017

18:00-20:00

13.07.2017

18:00-20:00

26.05.2017

18:00-20:00

04.07.2017

18:00-20:00

06.07.2017

18:00-20:00

08.07.2017

18:00-20:00

11.07.2017

18:00-20:00

13.07.2017

18:00-20:00

10 часа

3900 ден.

2 слободни места

6 слободни места

1 слободно место

4 слободни места

2 слободни места

Лап топ

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Горан  Костовски

Горан Костовски

Art director, illustrator, graphic designer.

За авторот

Над 17 години искуство како Art директор, илустратор и графички дизајнер. 


Има работено со компании како Nivea, T-home, Zito Vardar, Vipa, Panto Group, Vardar Insurance, Stater Bank, IK Bank, Vinery Grkov, Vinery Popova Kula, Vinery Chateu Sopot, Tinex, Urban Invest, Kia, Opel, Daihatsu, Seat, Renault, Elektrometal, Elektroelement, Lek Ljubljana, Krka, Epson, Gorenje, Goldmaster, MFF, GTZ, Eucerin, Ceramica Nova, Pelisterka, Grand Caffe, Grosso Caffe, Davidoff Caffe, Pascalin Caffe, Podravka, Cosmofon итн.


Повеќе за него можете да најдете на www.indog.info.

Веб страна

http://indog.info/about

Информации за курсот

Оцена:

Горан  Костовски
Горан Костовски

Инструктор

Започнува на:

22.03.2017

18:00-20:00

24.03.2017

18:00-20:00

26.03.2017

12:00-14:00

27.03.2017

18:00-20:00

29.03.2017

18:00-20:00

30.05.2017

18:00-20:00

03.06.2017

18:00-20:00

06.06.2017

18:00-20:00

09.06.2017

18:00-20:00

21.04.2017

18:00-20:00

11.07.2017

18:00-20:00

13.07.2017

18:00-20:00

26.05.2017

18:00-20:00

04.07.2017

18:00-20:00

06.07.2017

18:00-20:00

08.07.2017

18:00-20:00

11.07.2017

18:00-20:00

13.07.2017

18:00-20:00

10 часа

3900 ден.

2 слободни места

6 слободни места

1 слободно место

4 слободни места

2 слободни места

Лап топ

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: