Курс за Growth Hacking

со: Petar Ninovski

Што е тоа Growth Hacking? Дали е алтернатива на маркетингот? Или пак е само за програмери? Дали е легално?

Оваа работилница e наменетa за луѓе кои ја разбираат важноста на податоците, но не знаат од каде да почнат или се заглавени во напливот на информации за корисници. 

На овој курс ќе истражиме зошто терминот Growth Hacking е еден од најголемите buzz зборови во последно време и како нај брзорастечките стартапи употребиле негови техники за да постигнат огромен успех и вртоглави продажби за кратко време, со многу малку ресурси, инвестирајќи скоро 0.

Ќе навлеземе длабоко во целата лепеза на различни хакови и трикови кои се засноваат на податоци, технологија и бихејвиористичка наука за аквизиција, конверзија, задржување и препорачување на твојот производ.

Научи да креираш структурирана рамка која го става фокусот на оние елементи кои ќе направат најголем импакт на бизнисот на кој работиш.

Курсот е за почетници, маркетери, претприемачи или ентузијасти кои сакаат да научат применливи и практични вештини, кои успешно се аплицираат во секојдневното работење. И не, нема никаква врска со програмирање!

Ќе научиш:

-Што е Growth hacking и од каде потекнува

-Различни техники, совети и трикови кои се апликативни на специфични бизниси

-Концепт за како се создава и применува циклусот и инката на Growth Hacking-от

-Кои алатки да се користат и во кои ситуации

-Како да изведеш брзо тестирање кое го оправдува донесувањето на бизнис одлуките


Што е тоа Growth Hacking? Дали е алтернатива на маркетингот? Или пак е само за програмери? Дали е легално?

Оваа работилница e наменетa за луѓе кои ја разбираат важноста на податоците, но не знаат од каде да почнат или се заглавени во напливот на информации за корисници. 

На овој курс ќе истражиме зошто терминот Growth Hacking е еден од најголемите buzz зборови во последно време и како нај брзорастечките стартапи употребиле негови техники за да постигнат огромен успех и вртоглави продажби за кратко време, со многу малку ресурси, инвестирајќи скоро 0.

Ќе навлеземе длабоко во целата лепеза на различни хакови и трикови кои се засноваат на податоци, технологија и бихејвиористичка наука за аквизиција, конверзија, задржување и препорачување на твојот производ.

Научи да креираш структурирана рамка која го става фокусот на оние елементи кои ќе направат најголем импакт на бизнисот на кој работиш.

Курсот е за почетници, маркетери, претприемачи или ентузијасти кои сакаат да научат применливи и практични вештини, кои успешно се аплицираат во секојдневното работење. И не, нема никаква врска со програмирање!

Ќе научиш:

-Што е Growth hacking и од каде потекнува

-Различни техники, совети и трикови кои се апликативни на специфични бизниси

-Концепт за како се создава и применува циклусот и инката на Growth Hacking-от

-Кои алатки да се користат и во кои ситуации

-Како да изведеш брзо тестирање кое го оправдува донесувањето на бизнис одлуките


Започнува на:
18.07.2017

18.07.2017

18:00-20:00

19.07.2017

18:00-20:00

4 часа

1800 ден.

4 слободни места

Лап топ

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Нов курс

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Petar Ninovski

Petar Ninovski

CEO & Founder of Brainster

За авторот

Претприемач, Дигитален Маркетер, пилот, Growth Hacker. Основач и извршен директор на Brainster и ко-основач на Funky Coworking Friday.

Предавач за Дигитален Маркетинг и Претприемништво. Ментор на SWT Академија.

Има повеќегодишно работно искуство во интернационална Tech компанија. 

Информации за курсот

Нов курс

Petar Ninovski
Petar Ninovski

Инструктор

Започнува на:
18.07.2017

18.07.2017

18:00-20:00

19.07.2017

18:00-20:00

4 часа

1800 ден.

4 слободни места

Лап топ

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: