Pop-up курс: Вовед во HTML & CSS

со: Ивица Пешовски

Истражи ги HTML & CSS и напиши го твојот прв код за 1 ден.

Запознај се со најкористените јазици за стилизирање во светот преку интензивна 4 часовна програма.

Овие јазици го движат интернетот и ти овозможуваат да изградиш Веб Сајт со богато корисничко искуство и привлечен дизајн. Сепак, ако немаш добар дизајн на страната, ретко кој ќе сака да ја користи нели?

Што ќе научиш?

✓ Како да го напишеш твојот прв код

✓ Термините и принципите на кодирање

✓ Ќе дознаеш како HTML и CSS функционираат заедно и креираат богато корисничко искуство

✓ Како да изработиш Веб Сајт од 0

 ✓ Ќе добиеш одговори и насоки од инструкторот со цел да ги претвориш твоите вештини во успешна кариера

За кого е наменет овој курс?

✓ Сите кои сакаат да станат веб дизајнери и веб девелопери

✓ Сите кои сакаат да се запознаат со можностите и намената на HTML и CSS

✓ Сите кои сакаат да откријат во што се добри

Совладај ги основите на јазиците за стилизирање кои го движат интернетот преку интензивна работилница со Ивица Пешовски - професионалец со долгогодишно искуство.  

==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co  за сите информации поврзани со месечната претплата.
Истражи ги HTML & CSS и напиши го твојот прв код за 1 ден.

Запознај се со најкористените јазици за стилизирање во светот преку интензивна 4 часовна програма.

Овие јазици го движат интернетот и ти овозможуваат да изградиш Веб Сајт со богато корисничко искуство и привлечен дизајн. Сепак, ако немаш добар дизајн на страната, ретко кој ќе сака да ја користи нели?

Што ќе научиш?

✓ Како да го напишеш твојот прв код

✓ Термините и принципите на кодирање

✓ Ќе дознаеш како HTML и CSS функционираат заедно и креираат богато корисничко искуство

✓ Како да изработиш Веб Сајт од 0

 ✓ Ќе добиеш одговори и насоки од инструкторот со цел да ги претвориш твоите вештини во успешна кариера

За кого е наменет овој курс?

✓ Сите кои сакаат да станат веб дизајнери и веб девелопери

✓ Сите кои сакаат да се запознаат со можностите и намената на HTML и CSS

✓ Сите кои сакаат да откријат во што се добри

Совладај ги основите на јазиците за стилизирање кои го движат интернетот преку интензивна работилница со Ивица Пешовски - професионалец со долгогодишно искуство.  

==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co  за сите информации поврзани со месечната претплата.
Започнува на:

26.11.2018

18:00-22:00

13.12.2018

18:00-22:00

04.03.2019

18:00-22:00

15.04.2019

18:00-22:00

16.09.2019

18:00-22:00

25.11.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

Нема слободни места

Нема слободни места

1 слободно место

Нема слободни места

3 слободни места

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Ивица  Пешовски

Ивица Пешовски

Инженер по софтверско инженерство

За авторот

Ивица Пешовски веќе 6 години работи како инженер по софтверско инженерство за клиенти како на македонскиот така и на светскиот пазар. 

Како фриленсер развива софтверски решенија кои на дневно ниво активно ги користат илјадници корисници. Наградуван математичар и тековно вработен како сениор програмер во приватна фирма и редовен предавач на академијата за програмирање во Brainster.

Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Ивица  Пешовски
Ивица Пешовски

Инструктор

Започнува на:

26.11.2018

18:00-22:00

13.12.2018

18:00-22:00

04.03.2019

18:00-22:00

15.04.2019

18:00-22:00

16.09.2019

18:00-22:00

25.11.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

Нема слободни места

Нема слободни места

1 слободно место

Нема слободни места

3 слободни места

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели: