Pop-up курс: 3 продажни техники со Петар Лазаров

со: Петар Лазаров

Совладај 3 практични продажни техники за 1 ден.

Биди дел од интензивна 4 часовна програма и научи како вешто да го поминеш процесот од контакт со купувач па се до затворање на продажбата. Дознај колку добар можеш да бидеш.

Преку симулација и практични вежби, научи ги основите на продажбата. 

Овој курс е наменет за:

✓ Продажни професионалци 

✓ Менаџери

✓ Претприемачи

✓ Маркетери

✓ Идни основачи на стартап-и

✓ Сопственици на бизниси

✓ Консултанти

✓ Account менаџери

✓ Сите кои сакаат да ја подобрат комуникацијата со клиенти

✓ Студенти

✓ Сите кои сакаат да откријат во што се добри

Научи како можеш да постигнеш подобри бизнис резултати. Дознај како можеш да ја подобриш твојата вештина. Откриј кои се најголемите предизвици со кои би можел да се соочиш во процесот на продажба. Помогни и на твојата компанија да се трансформира, да порасне и да ги оствари своите бизнис цели. 

Продажбата е интегрален дел од многу професии. Се случува секојдневно: од комуникацијата на работното место па се до продавањето на производи и услуги. Голем број на бизнис можности се пропуштаат токму поради пропусти во процесот на проджба. Совладај ја оваа клучна вештина преку интензивна работилница со Петар Лазаров - еден од главните виновници за успехот на MAMAS ајварот на интернационалниот пазар.

Петар е ко-основач на Македонија-Експорт и ко-автор на книгата Tip of the weeк. Зад себе има повеќе од 100 одржани работилници за продажба.

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување.


Совладај 3 практични продажни техники за 1 ден.

Биди дел од интензивна 4 часовна програма и научи како вешто да го поминеш процесот од контакт со купувач па се до затворање на продажбата. Дознај колку добар можеш да бидеш.

Преку симулација и практични вежби, научи ги основите на продажбата. 

Овој курс е наменет за:

✓ Продажни професионалци 

✓ Менаџери

✓ Претприемачи

✓ Маркетери

✓ Идни основачи на стартап-и

✓ Сопственици на бизниси

✓ Консултанти

✓ Account менаџери

✓ Сите кои сакаат да ја подобрат комуникацијата со клиенти

✓ Студенти

✓ Сите кои сакаат да откријат во што се добри

Научи како можеш да постигнеш подобри бизнис резултати. Дознај како можеш да ја подобриш твојата вештина. Откриј кои се најголемите предизвици со кои би можел да се соочиш во процесот на продажба. Помогни и на твојата компанија да се трансформира, да порасне и да ги оствари своите бизнис цели. 

Продажбата е интегрален дел од многу професии. Се случува секојдневно: од комуникацијата на работното место па се до продавањето на производи и услуги. Голем број на бизнис можности се пропуштаат токму поради пропусти во процесот на проджба. Совладај ја оваа клучна вештина преку интензивна работилница со Петар Лазаров - еден од главните виновници за успехот на MAMAS ајварот на интернационалниот пазар.

Петар е ко-основач на Македонија-Експорт и ко-автор на книгата Tip of the weeк. Зад себе има повеќе од 100 одржани работилници за продажба.

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување.


Започнува на:

19.11.2018

18:00-22:00

22.04.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

2 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Петар  Лазаров

Петар Лазаров

Ко-сопственик, маркетинг и продажен консултант, автор

За авторот

Ко-сопственик на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, маркетинг и продажен консултант, автор и 3та генерација обучувач. 

МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ (www.macedonia-export.com) е уникатен и единствен вид на компанија која ги застапува Македонските производители во избраните извозни пазари.  

МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ консалтинг (www.macedonia-consulting.com) е посебен вид на консултантска и БРЕНДИНГ компанија која е специјализирана во маркетинг, брендинг, продажба, експорт и развој на човечки капацитети. 

Како најголема конкурентска предност претставува комбинацијата од теоретското знаење и искуството од пракса, работејќи на двата бренда на компанијата MAMA'S (www.mamasfood.mk) и TIP OF THE WEEK (прирачник за личен и професионален развој). Двата БРЕНДА, од аспект на резултати и квалитет ги подигнаа стандардите во Македонија и тоа во две различни индустрии.


Веб страна

http://macedonia-consulting.com

Информации за курсот

Оцена:

Петар  Лазаров
Петар Лазаров

Инструктор

Започнува на:

19.11.2018

18:00-22:00

22.04.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

2 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: