Pop-up курс: 5 Growth Маркетинг техники со Петар Ниновски

со: Петар Ниновски

Научи 5 Growth marketing техники за 1 ден и искористи ги веднаш.  


Биди дел од 4 часовната интензивна работилница и навлези подлабоко во светот на Growth Маркетингот!Дознај како компании како Facebook и Аirbnb употребиле негови техники за да постигнат огромен успех и вртоглави продажби за кратко време, со многу малку ресурси, инвестирајќи скоро 0. 

Што ќе научиш? 

✓ Ќе го научиш процесот на правење на Growth Маркетинг кампања. Ќе научиш кои алатки треба да ги користиш во различни фази од кампањата. 

✓ Различни техники, совети и трикови кои се апликативни на специфични бизниси

✓ Како Brainster стигна до првите 3000 корисници со 0 буџет за маркетинг

✓ Како генериравме повеќе email адреси со една Growth Маркетинг кампања

✓ Концепт за како се создава и применува циклусот и инката на Growth Маркетинг - от

✓ Кои алатки да ги користиш и во кои ситуации

✓ Ќе изградиш моќна мрежа на луѓе со кои ќе можеш да соработуваш

✓ Како да изведеш брзо тестирање кое го оправдува донесувањето на бизнис одлуките


Овој курс е наменет за?

✓ Маркетери

✓ Основачи на стартапи

✓ Иновативни менаџери

✓ Сопственици на мали и средни бизниси

✓ Студенти

✓ Сите кои сакаат да научат применливи и практични вештини

Ќе навлеземе длабоко во целата лепеза на различни хакови и трикови кои се засноваат на податоци, технологија и бихејвиористичка наука за аквизиција, конверзија, задржување и препорачување на твојот производ. Научи да креираш структурирана рамка која го става фокусот на оние елементи кои ќе направат најголем импакт на бизнисот на кој работиш.

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување.

==========================================================

Компаниите имаат можност на месечна претплата со што вработените може да посетуваат било кој од еднодневните курсевите во месецот.

Преку супер-интензивна 4 часовна програма вработените ќе ги стекнат најактуелните вештини кои се потребни на компанијата, за краток период. Научи 5 Growth marketing техники за 1 ден и искористи ги веднаш.  


Биди дел од 4 часовната интензивна работилница и навлези подлабоко во светот на Growth Маркетингот!Дознај како компании како Facebook и Аirbnb употребиле негови техники за да постигнат огромен успех и вртоглави продажби за кратко време, со многу малку ресурси, инвестирајќи скоро 0. 

Што ќе научиш? 

✓ Ќе го научиш процесот на правење на Growth Маркетинг кампања. Ќе научиш кои алатки треба да ги користиш во различни фази од кампањата. 

✓ Различни техники, совети и трикови кои се апликативни на специфични бизниси

✓ Како Brainster стигна до првите 3000 корисници со 0 буџет за маркетинг

✓ Како генериравме повеќе email адреси со една Growth Маркетинг кампања

✓ Концепт за како се создава и применува циклусот и инката на Growth Маркетинг - от

✓ Кои алатки да ги користиш и во кои ситуации

✓ Ќе изградиш моќна мрежа на луѓе со кои ќе можеш да соработуваш

✓ Како да изведеш брзо тестирање кое го оправдува донесувањето на бизнис одлуките


Овој курс е наменет за?

✓ Маркетери

✓ Основачи на стартапи

✓ Иновативни менаџери

✓ Сопственици на мали и средни бизниси

✓ Студенти

✓ Сите кои сакаат да научат применливи и практични вештини

Ќе навлеземе длабоко во целата лепеза на различни хакови и трикови кои се засноваат на податоци, технологија и бихејвиористичка наука за аквизиција, конверзија, задржување и препорачување на твојот производ. Научи да креираш структурирана рамка која го става фокусот на оние елементи кои ќе направат најголем импакт на бизнисот на кој работиш.

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување.

==========================================================

Компаниите имаат можност на месечна претплата со што вработените може да посетуваат било кој од еднодневните курсевите во месецот.

Преку супер-интензивна 4 часовна програма вработените ќе ги стекнат најактуелните вештини кои се потребни на компанијата, за краток период. Започнува на:
17.12.2018

17.12.2018

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Нов курс

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Петар Ниновски

Петар Ниновски

CEO & Founder of Brainster

За авторот

Претприемач, Маркетинг консултант, Growth hacker, Инженер, Problem Solver, пилот. 

Founder & CEO of Brainster.co. Co-founder на Funky Coworking Friday.

Искуство во креирање нови категории и брендови, лансирање продукти на пазарот, achieving customer acquisition goals. Loves the Hustle. 

Facebook: https://www.facebook.com/petar.ninovski 

Twitter: https://twitter.com/ninovsklInstagram: 

Instagram: https://www.instagram.com/petar_ninovski/ 


Информации за курсот

Нов курс

Петар Ниновски
Петар Ниновски

Инструктор

Започнува на:
17.12.2018

17.12.2018

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: