Pop-up курс: Content маркетинг за социјални мрежи со Ива Дујак

со: Ива Дујак

Научи да пишуваш содржина која перформира и конвертира онлајн!

Да креираш content маркетинг стратегија за заедница која најголем дел од времето го поминува на социјални мрежи не е воoпшто лесно.

Кога сме на социјалните мрежи, читаме и примаме информации многу поразлично од кога, на пример, читаме книга, колумна или други подолги форми на content.

Како ги пишуваат оние постови кои не „купуваат“?

Добрата вест е дека не мораш да си писател за да умееш со зборови - треба само да ја познаваш твојата публика и да знаеш што сака да чита.

Да напишеш ефективно copy значи дека твојата порака е јасна, концизна и лесно разбирлива.

Стани добар во комуникацијата со твојата публика и зајакни ја твојата репутација онлајн - од посетител до subscriber.

Дознај како правилно да комуницираш на социјалните мрежи за да изградиш бренд online .

На оваа интензивна 4 часовна работилница со Ива Дујак, ќе научиш :

✔️Основи на Content Marketing (запознавање со концептот – што претставува, зошто е потребно да се користи) 

✔️Историја и развој на content маркетинг, од почетоците на социјалните мрежи до денес  

✔️Каде сме сега? (локални и интернационални примери )

✔️Правила на комуникација ( Facebook, Instagram и Twitter комуникација, кој пристап е потребно да се користи, разлики во начинот на разговарање со публиката и пренесување на пораки)

✔️Процес на развој на содржина

 o Дефинирање на цели

 o Развој на персони

 o Развој на носечки пораки

 o Креирање на содржина

✔️ Tips & tricks

 o Како до најефикасен пост на Facebook, Instagram и Twitter?

 o Како да го искористиш фидбекот од публиката за креирање на постови?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви.

За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да ги наградите, да ги едуцирате вработените или да иновирате во својата компанија, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и да дојдете до подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co за сите информации поврзани со месечната претплата.


Научи да пишуваш содржина која перформира и конвертира онлајн!

Да креираш content маркетинг стратегија за заедница која најголем дел од времето го поминува на социјални мрежи не е воoпшто лесно.

Кога сме на социјалните мрежи, читаме и примаме информации многу поразлично од кога, на пример, читаме книга, колумна или други подолги форми на content.

Како ги пишуваат оние постови кои не „купуваат“?

Добрата вест е дека не мораш да си писател за да умееш со зборови - треба само да ја познаваш твојата публика и да знаеш што сака да чита.

Да напишеш ефективно copy значи дека твојата порака е јасна, концизна и лесно разбирлива.

Стани добар во комуникацијата со твојата публика и зајакни ја твојата репутација онлајн - од посетител до subscriber.

Дознај како правилно да комуницираш на социјалните мрежи за да изградиш бренд online .

На оваа интензивна 4 часовна работилница со Ива Дујак, ќе научиш :

✔️Основи на Content Marketing (запознавање со концептот – што претставува, зошто е потребно да се користи) 

✔️Историја и развој на content маркетинг, од почетоците на социјалните мрежи до денес  

✔️Каде сме сега? (локални и интернационални примери )

✔️Правила на комуникација ( Facebook, Instagram и Twitter комуникација, кој пристап е потребно да се користи, разлики во начинот на разговарање со публиката и пренесување на пораки)

✔️Процес на развој на содржина

 o Дефинирање на цели

 o Развој на персони

 o Развој на носечки пораки

 o Креирање на содржина

✔️ Tips & tricks

 o Како до најефикасен пост на Facebook, Instagram и Twitter?

 o Како да го искористиш фидбекот од публиката за креирање на постови?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви.

За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да ги наградите, да ги едуцирате вработените или да иновирате во својата компанија, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и да дојдете до подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co за сите информации поврзани со месечната претплата.


Започнува на:
14.10.2019

14.10.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

лаптоп+тетратка за белешки

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Ива  Дујак

Ива Дујак

/

За авторот

Доктор на Економски Науки од областа на маркетингот. Повеќе од пет години успешно раководам со секторот за дигитални операции во најголемата македонска дигитална маркетинг агенција Brand Union, тековно работејќи на проекти за преку 30 клиенти од Македонија и странство. 

Бројните предавања на тема социјални медиуми, почнувајќи од креативно водење на социјални медиуми до интегрирани маркетинг стратегии, дојдоа како логично надополнување на секојдневните работни обврски и втората љубов во онлајн светот, блогирањето.

Автор на наградуваниот блог посветен на креативните кампањи „This is Not a Social Media Blog“ и ко-автор на „Skopje Casual“.

Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Ива  Дујак
Ива Дујак

Инструктор

Започнува на:
14.10.2019

14.10.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

лаптоп+тетратка за белешки

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели: