Pop-up курс: E-mail маркетинг автоматизација

со: Александра Јанакиевска

Научи да креираш е-mail содржина за одреден продукт или бренд која луѓето ќе сакаат да ја читаат одново и одново низ неколку практични примери и вежби за 1 ден.

На оваа 4 часовна работилница ќе научиш како да планираш, креираш и тестираш кампањи, и потоа да ги мериш резултатите.

Публиката ги сфаќа посериозно пораките кои ги пренесуваме преку e-mail затоа што е нивен персонален простор и самите го контролираат. Мапирај го патувањето на купувачот за customized пораки. Започни да носиш одлуки врз база на податоци. Со e-mail маркетинг можеш да донесеш бизнис резултати за било која компанија.  

Е-mail маркетингот сам по себе е моќна алатка, доколку ги знаеш правилата на игра. Го користат најуспешните компании, а комуникацијата со потрошувачите носи зголемена продажба, без разлика за каков тип на продукт, бизнис или организација станува збор.

Доколку сè уште се мислиш дали треба да биде дел од твоите маркетинг канали, треба. Само во САД, Е-mail маркетингот генерира $44 ROI (поврат на инвестиција) за секој потрошен долар, според платформата за Online рекламирање WordStream.

Што ќе научиш:

✓ Да ја пораснеш твојата e-mail листа на корисници

✓ Е-mail маркетинг практики и техники кои функционираат

✓ Како да дизајнираш мејл кој ќе те натера да преземеш некаква акција

✓ Да ги мериш, анализираш и оптимизираш резултатите од твоите e-mail кампања

✓ Е-mail автоматизација


За кого е наменет овој курс?

✓ Дигитални маркетери

✓ Луѓе кои работат во маркетинг сектор или сектор за продажба

✓ Маркетинг консултанти

✓ Сопственици на мали и средни бизниси

✓ Индивидуалци што сакаат да научат нови практични вештини


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Научи да креираш е-mail содржина за одреден продукт или бренд која луѓето ќе сакаат да ја читаат одново и одново низ неколку практични примери и вежби за 1 ден.

На оваа 4 часовна работилница ќе научиш како да планираш, креираш и тестираш кампањи, и потоа да ги мериш резултатите.

Публиката ги сфаќа посериозно пораките кои ги пренесуваме преку e-mail затоа што е нивен персонален простор и самите го контролираат. Мапирај го патувањето на купувачот за customized пораки. Започни да носиш одлуки врз база на податоци. Со e-mail маркетинг можеш да донесеш бизнис резултати за било која компанија.  

Е-mail маркетингот сам по себе е моќна алатка, доколку ги знаеш правилата на игра. Го користат најуспешните компании, а комуникацијата со потрошувачите носи зголемена продажба, без разлика за каков тип на продукт, бизнис или организација станува збор.

Доколку сè уште се мислиш дали треба да биде дел од твоите маркетинг канали, треба. Само во САД, Е-mail маркетингот генерира $44 ROI (поврат на инвестиција) за секој потрошен долар, според платформата за Online рекламирање WordStream.

Што ќе научиш:

✓ Да ја пораснеш твојата e-mail листа на корисници

✓ Е-mail маркетинг практики и техники кои функционираат

✓ Како да дизајнираш мејл кој ќе те натера да преземеш некаква акција

✓ Да ги мериш, анализираш и оптимизираш резултатите од твоите e-mail кампања

✓ Е-mail автоматизација


За кого е наменет овој курс?

✓ Дигитални маркетери

✓ Луѓе кои работат во маркетинг сектор или сектор за продажба

✓ Маркетинг консултанти

✓ Сопственици на мали и средни бизниси

✓ Индивидуалци што сакаат да научат нови практични вештини


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
03.06.2019

03.06.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:

vo

Сподели:

Александра Јанакиевска

Александра Јанакиевска

Co-Founder and CEO of Laika

За авторот

Co-Founder and CEO of Laika (http://wearelaika.com/). An entrepreneur on a mission to change how Tech pros from the Balkans find a job they would love. Digital Marketing instructor talking about marketing for startups and storytelling. Pay-it-forward kind of person.

Информации за курсот

Оцена:

Александра Јанакиевска
Александра Јанакиевска

Инструктор

Започнува на:
03.06.2019

03.06.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови:

vo