Pop-up курс: FinTech - Иднината на финансискиот бизнис

со: проф. д-р Мартин Михајлов

Истражи го новиот свет на FinTech за 1 ден преку разгледување на конкретни бизнис случаи.

FinTech револуцијата со огромна брзина ја трансформира светската финансиска индустрија. Биди дел од интензивна 4 часовна програма и научи како да се снајдеш во бранот на промени кој веќе го зафати светот, а кај нас допрва доаѓа.

Што ќе научиш?

✓ Зошто FinTech е една од најбрзо растечките индустрии во светот денеска

✓ Како технологијата го менува начинот на кој се нудат и спроведуваат финансиските услуги;

✓ Како овие сознанија може да ги искористиш за создавање на нов бизнис во областа на финансиите

✓ Која е регулативата која овозможува и спречува нови бизнис модели

Овој курс е наменет за:

✓ Претприемачи

✓ Економисти

✓ Менаџери

✓ Сите кои работат во финансии

✓ Сите кои сакаат да се запознаат со можностите и намената на FinTech

Благодарение на технологијата во последната деценија светот на финансиите целосно се промени. Новите играчи на финансискиот пазар се стартап компании и големи технолошки гиганти. Со креативно воведување на технологија и синергија на големите податоци кои ги поседуваат, претставуваат сериозен предизвик на традиционалните банки и финансиски институции. Оваа нова конкурентност ja преобликува финансиската индустрија, отварајќи сосема нови можности за развој на модерни и иновативни бизнис идеи.   

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување. 

==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Истражи го новиот свет на FinTech за 1 ден преку разгледување на конкретни бизнис случаи.

FinTech револуцијата со огромна брзина ја трансформира светската финансиска индустрија. Биди дел од интензивна 4 часовна програма и научи како да се снајдеш во бранот на промени кој веќе го зафати светот, а кај нас допрва доаѓа.

Што ќе научиш?

✓ Зошто FinTech е една од најбрзо растечките индустрии во светот денеска

✓ Како технологијата го менува начинот на кој се нудат и спроведуваат финансиските услуги;

✓ Како овие сознанија може да ги искористиш за создавање на нов бизнис во областа на финансиите

✓ Која е регулативата која овозможува и спречува нови бизнис модели

Овој курс е наменет за:

✓ Претприемачи

✓ Економисти

✓ Менаџери

✓ Сите кои работат во финансии

✓ Сите кои сакаат да се запознаат со можностите и намената на FinTech

Благодарение на технологијата во последната деценија светот на финансиите целосно се промени. Новите играчи на финансискиот пазар се стартап компании и големи технолошки гиганти. Со креативно воведување на технологија и синергија на големите податоци кои ги поседуваат, претставуваат сериозен предизвик на традиционалните банки и финансиски институции. Оваа нова конкурентност ja преобликува финансиската индустрија, отварајќи сосема нови можности за развој на модерни и иновативни бизнис идеи.   

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување. 

==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
11.02.2019

11.02.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

проф. д-р Мартин Михајлов

проф. д-р Мартин Михајлов

Професор по информациски технологии на Економски факултет

За авторот

Мартин Михајлов е опседнат со истражување на модерните технологии и нивното влијание врз луѓето. Инаку е доктор по информатички науки и работи како вонреден професор на Економскиот факултет во Скопје. Повеќе од 12 години држи настава по IT предмети, учествува во бројни научно-истражувачки проекти и објавува научни трудови во престижни списанија. Кога не се занимава со академска работа или талка некаде низ светот или е на тренинг по бразилско џиу џицу.

Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

проф. д-р Мартин Михајлов
проф. д-р Мартин Михајлов

Инструктор

Започнува на:
11.02.2019

11.02.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: