Pop-up курс: Како да лансираш стартап и од каде да почнеш

со: Ивана Каралиева

Стекни практични вештини за лансирање на стартап  за 1 ден. 

Ќе научиш кои практики се применуваат денес и како да ги избегнеш почетничките грешки кои многу стартапи ги прават.

Во брзото време на промени и безброј достапни иновации, треба да научиш што е важно и апликативно токму во твојот стартап. Дознај како да ги филтрираш информациите и од каде треба да почнеш.

Лансирање на еден стартап е највозбудливиот дел, но успехот не лежи во самиот акт на лансирање туку способноста на скалабилност, непрекината работа, пасија и верба во непрекинато усовршување на тимот и бизнисот. Постојат неколку лекции кои ќе помогнат во зголемување на шансите за успешно лансирање на твојот стартап.

Што ќе научиш?

✓ Да го доведеш продуктот до фаза која е спремна за лансирање

✓ Да ги поставиш основите на маркетинг активностите кои се неопходни

✓ Да го дефинираш твојот таргет правилно

✓ Што е Продукт Хант и како може да ти помогне?

✓ Да креираш стратегија за односи со јавност и да процениш дали ти е потребна

✓ Како и зошто постојано да ги следиш и мериш резултатите


За кого е наменет овој курс?   

✓ Маркетери кои сакаат да бидат подобри во својата работа

✓ Идни основачи на стартапи кои сакаат да создадат успешен бизнис

✓ Фриленсери

✓ Продажни специјалисти кои сакаат да ги прошират вештините

✓ Консултанти

✓ Сите кои сакаат да дознаат во што се добри


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Стекни практични вештини за лансирање на стартап  за 1 ден. 

Ќе научиш кои практики се применуваат денес и како да ги избегнеш почетничките грешки кои многу стартапи ги прават.

Во брзото време на промени и безброј достапни иновации, треба да научиш што е важно и апликативно токму во твојот стартап. Дознај како да ги филтрираш информациите и од каде треба да почнеш.

Лансирање на еден стартап е највозбудливиот дел, но успехот не лежи во самиот акт на лансирање туку способноста на скалабилност, непрекината работа, пасија и верба во непрекинато усовршување на тимот и бизнисот. Постојат неколку лекции кои ќе помогнат во зголемување на шансите за успешно лансирање на твојот стартап.

Што ќе научиш?

✓ Да го доведеш продуктот до фаза која е спремна за лансирање

✓ Да ги поставиш основите на маркетинг активностите кои се неопходни

✓ Да го дефинираш твојот таргет правилно

✓ Што е Продукт Хант и како може да ти помогне?

✓ Да креираш стратегија за односи со јавност и да процениш дали ти е потребна

✓ Како и зошто постојано да ги следиш и мериш резултатите


За кого е наменет овој курс?   

✓ Маркетери кои сакаат да бидат подобри во својата работа

✓ Идни основачи на стартапи кои сакаат да создадат успешен бизнис

✓ Фриленсери

✓ Продажни специјалисти кои сакаат да ги прошират вештините

✓ Консултанти

✓ Сите кои сакаат да дознаат во што се добри


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
21.01.2019

21.01.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Ивана Каралиева

Ивана Каралиева

Маркетинг Менаџер во DoxTeam

За авторот

Страстен маркетер, претприемач во срце и непоправлив оптимист.

Има искуство со PR и маркетинг од кои повеќе од 3 години искуство во градење и егзекутирање на успешни маркетинг стратегии за мобилни апликации од различни индустрии на глобалниот пазар.

Во моментов работи во DoX Team а во своето портфолио има 2 лансирани стартапи.

Флексибилна, секогаш мотивирана за учење и усовршување, цврсто верува во тимската работа и позитивната енергија.


Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Ивана Каралиева
Ивана Каралиева

Инструктор

Започнува на:
21.01.2019

21.01.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: