Pop-up курс: Геjмификација во дигиталниот маркетинг со Нина Ангеловска

со: Нина Ангеловска

Научи како да ја оствариш посакуваната бизнис цел со примена на гејмификација за 1 ден. 

Биди дел од интензивна 4 часовна програма и преку симулација и практични вежби - научи што е гејмификација и како да дизајнираш решение кое ќе ги даде посакуваните резултати.


Овој курс е наменет за: 

✓ Менаџери

✓ Претприемачи

✓ Маркетери

 ✓ Сопственици на бизниси 

✓ Идни основачи на стартап-и

✓ Консултанти

✓ Наменет за сите кои сакаат да се во тек со светските трендови

✓ Наменет за сите results-driven ентузијасти

Научи за моќта на гејмификацијата и што се можеш да постигнеш со нејзина правилна примена. 

Дознај како да ја примениш рамката за дизајнирање на добро структурана игра. Откриј каде и кога може да примениш гејмификација и за кои цели. Помогни и на твојата компанија да се трансформира, да порасне и да ги оствари своите бизнис цели.

Понекогаш мали промени може да донесат големи успеси. Игрите се еден од најмоќните бихевиористички мотиватори на човекот, а со примена на елементи на игра во не-игрив контекст може да се постигнат зачудувачки резултати. Речиси сите Fortune 500 компании применуваат гејмификација во своите маркетинг стратегии, а во Македонија за жал многу малку од компаниите се запознани со гејмификацијата, начиниот на нејзина примена и целите кои може да се постигнат. 

Биди ентузијастот којшто ќе научи повеќе и ќе донесе вредност во секој тим, во било која компанија и индустрија. Совладај ја гејмификацијата преку интензивна работилница со Д-р Нина Ангеловска, ко-основач и директор на Grouper.mk кој од 2011 година успешно применува гејмификација и постигнува неверојатни резултати.


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Научи како да ја оствариш посакуваната бизнис цел со примена на гејмификација за 1 ден. 

Биди дел од интензивна 4 часовна програма и преку симулација и практични вежби - научи што е гејмификација и како да дизајнираш решение кое ќе ги даде посакуваните резултати.


Овој курс е наменет за: 

✓ Менаџери

✓ Претприемачи

✓ Маркетери

 ✓ Сопственици на бизниси 

✓ Идни основачи на стартап-и

✓ Консултанти

✓ Наменет за сите кои сакаат да се во тек со светските трендови

✓ Наменет за сите results-driven ентузијасти

Научи за моќта на гејмификацијата и што се можеш да постигнеш со нејзина правилна примена. 

Дознај како да ја примениш рамката за дизајнирање на добро структурана игра. Откриј каде и кога може да примениш гејмификација и за кои цели. Помогни и на твојата компанија да се трансформира, да порасне и да ги оствари своите бизнис цели.

Понекогаш мали промени може да донесат големи успеси. Игрите се еден од најмоќните бихевиористички мотиватори на човекот, а со примена на елементи на игра во не-игрив контекст може да се постигнат зачудувачки резултати. Речиси сите Fortune 500 компании применуваат гејмификација во своите маркетинг стратегии, а во Македонија за жал многу малку од компаниите се запознани со гејмификацијата, начиниот на нејзина примена и целите кои може да се постигнат. 

Биди ентузијастот којшто ќе научи повеќе и ќе донесе вредност во секој тим, во било која компанија и индустрија. Совладај ја гејмификацијата преку интензивна работилница со Д-р Нина Ангеловска, ко-основач и директор на Grouper.mk кој од 2011 година успешно применува гејмификација и постигнува неверојатни резултати.


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
28.01.2019

28.01.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Нина  Ангеловска

Нина Ангеловска

Kо-основач и директор на Grouper

За авторот

Нина е ко-основач и директор на Grouper.mk и претседател на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија. 

Пасијата за е-трговија и желбата за работа и знаење ја донесе и до престижната листа на најуспешни и најветувачки претприемачи Forbes 30 Under 30. 

 Со нејзиното 8 годишно богато искуство во менаџирање на водечкиот сајт за е-трговија во земјава, Нина е говорник и предавач на бројни интернационални настани, академии и конфернеции, а дополнително работи и како консултант на најразлични проекти поврзани со маркетинг, менаџмент и е-трговија.


Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Нина  Ангеловска
Нина Ангеловска

Инструктор

Започнува на:
28.01.2019

28.01.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: