Pop-up курс: 5 стратегии за успешен LinkedIn маркетинг

со: Теодора Николовска

Креирај маркетинг стратегија на LinkedIn преку која ќе ги добиеш контактите потребни на твојот бизнис. 

Биди дел од 4 часовната работилница за LinkedIn и научи како да креираш бизнис ориентиран профил и стратегија која ќе ти донесе нови можности за поврзување со вистинската таргет група и ќе те направи влијателен во областа во која работиш.

LinkedIn е најголемата професионална мрежа за креирање бизнис контакти и отворање на нови можности за соработка.

Присутна во над 200 држави во целиот свет, LinkedIn е користен од 87% од HR регрутерите. Оваа платформа служи како најлесниот пат за остварување на бизнис контакти, промоција на бизнис можности и соработка со партнери од целиот свет. Со правилно користење на карактеристиките на оваа платформа, се отвораат вратите за бизнис можности на глобално ниво. Дали сте подготвени да се позиционирате како експерт во вашата област?

Што ќе научиш?

✓Креирање на кредибилен LinkedIn профил

✓Креирање на маркетинг стратегија 

✓Како да се поврзеш со вистинската таргет публика и да изградиш база на лојални следбеници

✓ Зголемување на конверзии без да потрошите цело богатство на онлајн огласување

За кого е наменет овој курс?

✓ Маркетери кои сакаат да се позиционираат како бренд менаџер на својата компанија

✓ Сопственици на развиени компании

✓ Претприемачи

✓ Студенти

✓ Вработени во среден менаџмент кои се во потрага по нови можности

✓ Сите кои сакаат да научат како да креираат оптимален LinkedIn профил

==========================================================


Компаниите имаат можност на месечна претплата со што вработените може да посетуваат било кој од еднодневните курсевите во месецот.

Преку супер-интензивна 4 часовна програма вработените ќе ги стекнат најактуелните вештини кои се потребни на компанијата, за краток период. Креирај маркетинг стратегија на LinkedIn преку која ќе ги добиеш контактите потребни на твојот бизнис. 

Биди дел од 4 часовната работилница за LinkedIn и научи како да креираш бизнис ориентиран профил и стратегија која ќе ти донесе нови можности за поврзување со вистинската таргет група и ќе те направи влијателен во областа во која работиш.

LinkedIn е најголемата професионална мрежа за креирање бизнис контакти и отворање на нови можности за соработка.

Присутна во над 200 држави во целиот свет, LinkedIn е користен од 87% од HR регрутерите. Оваа платформа служи како најлесниот пат за остварување на бизнис контакти, промоција на бизнис можности и соработка со партнери од целиот свет. Со правилно користење на карактеристиките на оваа платформа, се отвораат вратите за бизнис можности на глобално ниво. Дали сте подготвени да се позиционирате како експерт во вашата област?

Што ќе научиш?

✓Креирање на кредибилен LinkedIn профил

✓Креирање на маркетинг стратегија 

✓Како да се поврзеш со вистинската таргет публика и да изградиш база на лојални следбеници

✓ Зголемување на конверзии без да потрошите цело богатство на онлајн огласување

За кого е наменет овој курс?

✓ Маркетери кои сакаат да се позиционираат како бренд менаџер на својата компанија

✓ Сопственици на развиени компании

✓ Претприемачи

✓ Студенти

✓ Вработени во среден менаџмент кои се во потрага по нови можности

✓ Сите кои сакаат да научат како да креираат оптимален LinkedIn профил

==========================================================


Компаниите имаат можност на месечна претплата со што вработените може да посетуваат било кој од еднодневните курсевите во месецот.

Преку супер-интензивна 4 часовна програма вработените ќе ги стекнат најактуелните вештини кои се потребни на компанијата, за краток период. Започнува на:
10.12.2018

10.12.2018

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Лаптоп, тетратка, постоечки LinkedIn профил, постоечко CV

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Теодора  Николовска

Теодора Николовска

Основач на маркетинг агенција - Vrootok

За авторот

Теодора Николовска е основач и сопственик на Vrootok, дигитална агенција за маркетинг и консалтинг, која работи со клиенти од САД, Западна Европа, Австралија и Израел. Воедно е директор за Startup Grind Skopje (иницијатива поддржана од Google for Enterpreneurs) и работи како маркетинг консултант, тренер и ментор. 

Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Теодора  Николовска
Теодора Николовска

Инструктор

Започнува на:
10.12.2018

10.12.2018

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Лаптоп, тетратка, постоечки LinkedIn профил, постоечко CV

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: