(Пополнет) Pop-up курс: Маркетинг на социјални мрежи 101

со: Александра Јанакиевска

1 добар маркетер може да замени цела маркетинг агенција кога се работи за социјалните мрежи.

На овој курс ќе стекнеш практични вештини за креирање на високо-перформирачка содржина. Ќе научиш да ги постигнеш целите на компанијата или организацијата која сакаш да ја преставиш на социјалните мрежи.  

Во време кога социјалните мрежи се многу бучни, треба да најдеш начин како да се издвоиш од толпата. Креативните маркетинг кампањи ги заменивме со експерименти базирани на податоци. Преку ефикасен метод ќе стигнеш до рецепт за успех на социјалните мрежи за секоj бизнис. 

Време е компаниите да престанат да трошат огромни пари на социјалните мрежи во ситуации кога за тоа нема реална потреба. 

Преку практична работилница ќе научиш:

✓ Да креираш стратегија за настап на различните социјални мрежи

✓ Да креираш високо перформирачка содржина

✓ Да ги автоматизираш маркетинг активностите на социјалните мрежи

✓ Да стигнеш до поголема публика без рекламирање

✓ Да работиш маркетинг како да е 2020та

✓ Како Brainster ги користи социјалните мрежи за раст во продажба од 200% годишно


По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат. 


Овој курс го препорачуваме на: 

✓ Маркетери кои сакаат да бидат подобри во работата

✓ Сопственици на бизниси кои сакаат да се фокусираат на раст

✓ Идни основачи на стартапи кои сакаат да создадат успешен бизнис

✓ Фриленсери

✓ Продажни специјалисти кои сакаат да ги прошират вештините

✓ Account менаџери

✓ Консултанти

✓ Сите оние кои сакаат да дознаат во што се добри

==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

1 добар маркетер може да замени цела маркетинг агенција кога се работи за социјалните мрежи.

На овој курс ќе стекнеш практични вештини за креирање на високо-перформирачка содржина. Ќе научиш да ги постигнеш целите на компанијата или организацијата која сакаш да ја преставиш на социјалните мрежи.  

Во време кога социјалните мрежи се многу бучни, треба да најдеш начин како да се издвоиш од толпата. Креативните маркетинг кампањи ги заменивме со експерименти базирани на податоци. Преку ефикасен метод ќе стигнеш до рецепт за успех на социјалните мрежи за секоj бизнис. 

Време е компаниите да престанат да трошат огромни пари на социјалните мрежи во ситуации кога за тоа нема реална потреба. 

Преку практична работилница ќе научиш:

✓ Да креираш стратегија за настап на различните социјални мрежи

✓ Да креираш високо перформирачка содржина

✓ Да ги автоматизираш маркетинг активностите на социјалните мрежи

✓ Да стигнеш до поголема публика без рекламирање

✓ Да работиш маркетинг како да е 2020та

✓ Како Brainster ги користи социјалните мрежи за раст во продажба од 200% годишно


По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат. 


Овој курс го препорачуваме на: 

✓ Маркетери кои сакаат да бидат подобри во работата

✓ Сопственици на бизниси кои сакаат да се фокусираат на раст

✓ Идни основачи на стартапи кои сакаат да создадат успешен бизнис

✓ Фриленсери

✓ Продажни специјалисти кои сакаат да ги прошират вештините

✓ Account менаџери

✓ Консултанти

✓ Сите оние кои сакаат да дознаат во што се добри

==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
04.02.2019

04.02.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

Лаптоп и маус

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Александра Јанакиевска

Александра Јанакиевска

Co-Founder and CEO of Laika

За авторот

Co-Founder and CEO of Laika (http://wearelaika.com/). An entrepreneur on a mission to change how Tech pros from the Balkans find a job they would love. Digital Marketing instructor talking about marketing for startups and storytelling. Pay-it-forward kind of person.

Информации за курсот

Оцена:

Александра Јанакиевска
Александра Јанакиевска

Инструктор

Започнува на:
04.02.2019

04.02.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

Лаптоп и маус

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели: