Pop-up курс: Основи на Дигитална трансформација

со: Дарјан Раденковиќ

Дигиталната трансформација е еден од најголемите предизвици со кои се соочуваат компаниите денес. Таа може истовремено да биде и голема можност, но и голема закана за вашиот бизнис, во зависност од тоа колку брзо ќе се адаптирате на промените.

На оваа 4 часовна работилница ќе зборуваме за основните процеси кои еден бизнис треба да ги адаптира за да биде отпорен на промените што ги носат новите технологии, а потоа и да ги искористи во своја полза и да се издигне над конкуреницијата.

Што ќе научиш?

✓ Како технологијата ги менува бизнисите

✓ Што е тоа Digital Disruption - како компаниите како Kodak и Blockbuster пропаднаа, додека Uber, AirBnb, Booking, Alibaba станаа едни од најмоќните

✓ Како да одговорите на променетите навики на потрошувачите во дигиталната ера - од brand awareness и искуство на потрошувачите до продажба и постпродажни услуги

✓ Како да го унапредите дигиталното присуство на вашиот бренд - како прва точка на контакт со клиентите

✓ Како да утврдите кои процеси први треба да подлежат на дигиталната трансформација

✓ Како да ги трансформирате тимовите, луѓето и начинот на размислување во компанијата - како предуслов за успешна Дигитална трансформација

✓ Како да ги искористите податоците кои ги генерира вашиот бизнис за носење добри одлуки - Data driven decisions

✓ Кои дигитални алатки можете да почнете да ги применувате веднаш за да го подобрите вашиот бизнис

✓ Како да изградите компаниска структура и култура која ќе го направи вашиот бизнис Futureproof - отпорен на промените што ги носи иднината.


Овој курс е наменет за:

✓ Менаџери кои управуваат со организациски процеси

✓ Сопственици на бизниси

✓ Основачи на start-up компании


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Дигиталната трансформација е еден од најголемите предизвици со кои се соочуваат компаниите денес. Таа може истовремено да биде и голема можност, но и голема закана за вашиот бизнис, во зависност од тоа колку брзо ќе се адаптирате на промените.

На оваа 4 часовна работилница ќе зборуваме за основните процеси кои еден бизнис треба да ги адаптира за да биде отпорен на промените што ги носат новите технологии, а потоа и да ги искористи во своја полза и да се издигне над конкуреницијата.

Што ќе научиш?

✓ Како технологијата ги менува бизнисите

✓ Што е тоа Digital Disruption - како компаниите како Kodak и Blockbuster пропаднаа, додека Uber, AirBnb, Booking, Alibaba станаа едни од најмоќните

✓ Како да одговорите на променетите навики на потрошувачите во дигиталната ера - од brand awareness и искуство на потрошувачите до продажба и постпродажни услуги

✓ Како да го унапредите дигиталното присуство на вашиот бренд - како прва точка на контакт со клиентите

✓ Како да утврдите кои процеси први треба да подлежат на дигиталната трансформација

✓ Како да ги трансформирате тимовите, луѓето и начинот на размислување во компанијата - како предуслов за успешна Дигитална трансформација

✓ Како да ги искористите податоците кои ги генерира вашиот бизнис за носење добри одлуки - Data driven decisions

✓ Кои дигитални алатки можете да почнете да ги применувате веднаш за да го подобрите вашиот бизнис

✓ Како да изградите компаниска структура и култура која ќе го направи вашиот бизнис Futureproof - отпорен на промените што ги носи иднината.


Овој курс е наменет за:

✓ Менаџери кои управуваат со организациски процеси

✓ Сопственици на бизниси

✓ Основачи на start-up компании


==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
27.05.2019

27.05.2019

18:00-22:00

4 часа

1500 ден.

2 слободни места

лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Дарјан Раденковиќ

Дарјан Раденковиќ

CMO at Brainster

За авторот

Дарјан Раденковиќ е CMO на Brainster, ја води Академијата за дигитален маркетинг и учествува во составување на програмите кои треба да одговорат на т.н. digital skills gap кој е актуелен во ерата на дигитализација. Еден од аспектите на професионален интерес му е и дигиталната трансформација - има искуство како консултант во финансискиот сектор, туризам, мали и средни бизниси. Претходно го водеше маркетинг тимот на Winner - Vienna Insurance Group и беше асистент на предмети од областа на маркетинг и комуникации на Факултетот за комуникации и медиуми.

Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Дарјан Раденковиќ
Дарјан Раденковиќ

Инструктор

Започнува на:
27.05.2019

27.05.2019

18:00-22:00

4 часа

1500 ден.

2 слободни места

лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: