Pop-up курс: Вовед во Facebook рекламирање

со: Дино Хоџиќ

На оваа 4 часовна работилница ќе стекнеш практични вештини за креирање на високо-перформирачка содржина. Ќе научиш да ги постигнеш целите на компанијата или организацијата која сакаш да ја преставиш на Facebook.  

Имаш Facebook бизнис, сакаш да го маркетираш но не знаеш од каде да почнеш? Научи како да ги создаваш и пласираш рекламите пред вистинската публика! 

За 1 ден ќе се запознаеш со сите можности кои Facebook рекламирањето ги нуди и ќе постигнеш мерливи резултати. 

Преку практична работилница ќе научиш:

✓ Да креираш стратегија со различни цели на Facebook

✓ Да креираш високо перформирачка содржина

✓ Да стигнеш до повеќе публика без рекламирање

✓ Да се запознаеш со начини на растење на Facebook акаунти


Овој курс го препорачуваме на:

✓ Маркетери кои сакаат да бидат подобри во работата 

✓ Сопственици на бизниси кои сакаат да се фокусираат на раст 

✓ Идни основачи на стартапи кои сакаат да создадат успешен бизнис 

✓ Фриленсери 

✓ Продажни специјалисти кои сакаат да ги прошират вештините 

✓ Account менаџери 

✓ Консултанти 

✓ Сите оние кои сакаат да дознаат во што се добри


Теми кои ќе се обработат:

- Зошто Paid Social Media, и зошто Facebook

- Boost Post vs Facebook Ads

- Запознавање со Facebook Ads Manager

- Запознавање со Campaign Objectives

- Основни начини на таргетирање

- Ad Placements

- Лансирање кампања==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

На оваа 4 часовна работилница ќе стекнеш практични вештини за креирање на високо-перформирачка содржина. Ќе научиш да ги постигнеш целите на компанијата или организацијата која сакаш да ја преставиш на Facebook.  

Имаш Facebook бизнис, сакаш да го маркетираш но не знаеш од каде да почнеш? Научи како да ги создаваш и пласираш рекламите пред вистинската публика! 

За 1 ден ќе се запознаеш со сите можности кои Facebook рекламирањето ги нуди и ќе постигнеш мерливи резултати. 

Преку практична работилница ќе научиш:

✓ Да креираш стратегија со различни цели на Facebook

✓ Да креираш високо перформирачка содржина

✓ Да стигнеш до повеќе публика без рекламирање

✓ Да се запознаеш со начини на растење на Facebook акаунти


Овој курс го препорачуваме на:

✓ Маркетери кои сакаат да бидат подобри во работата 

✓ Сопственици на бизниси кои сакаат да се фокусираат на раст 

✓ Идни основачи на стартапи кои сакаат да создадат успешен бизнис 

✓ Фриленсери 

✓ Продажни специјалисти кои сакаат да ги прошират вештините 

✓ Account менаџери 

✓ Консултанти 

✓ Сите оние кои сакаат да дознаат во што се добри


Теми кои ќе се обработат:

- Зошто Paid Social Media, и зошто Facebook

- Boost Post vs Facebook Ads

- Запознавање со Facebook Ads Manager

- Запознавање со Campaign Objectives

- Основни начини на таргетирање

- Ad Placements

- Лансирање кампања==========================================================

Дали си менаџер или сопственик на компанија?

Компаниите можат да се претплатат на еднодневните Pop-Up курсеви. За 50€ месечно ќе добиете 4 билети кои вработените од компанијата ќе можат да ги искористат за претстојниот месец. Претплатата може да се изврши за 1 месец или за повеќе месеци.

Без разлика дали сакате да иновирате, да ги наградите или да ги едуцирате вработените, Pop-Up курсевите ќе ви помогнат да изградите посилен тим и подобри бизнис резултати.

Исконтактирајте не на contact@brainster.co или на 071337169 за сите информации поврзани со месечната претплата.

Започнува на:
06.05.2019

06.05.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Дино Хоџиќ

Дино Хоџиќ

Internet Marketing and e-commerce Specialist

За авторот

Експерт за дигитален маркетинг со преку 6 години искуство и преку $500.000 инвестирани во рекламирање на Фејсбук, менаџирање бизнис акаунти и креирање кампањи за клиенти, и преку 4 години искуство во менаџирање Инстаграм акаунти, персонални, и за компании.

Веб страна

Информации за курсот

Оцена:

Дино Хоџиќ
Дино Хоџиќ

Инструктор

Започнува на:
06.05.2019

06.05.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

2 слободни места

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: