Pop-up курс: Вовед во SEO (Search Engine Optimization)

со: Билјана Димовска

Запознај се со основите на SEO-то за 1 ден.

Биди дел од интензивната 4 часовна програма и запознај ги основите на генерирање сообраќај, видливост и авторитет на твојот бренд. Да денес да се има добро SEO значи авторитет во индустријата!

Search Engine Optimization е техника на (високо) рангирање на одредена Web страна во резултатите на пребарувачите како Google, Yahoo итн.

Нуди огромни можности за работа во дигиталниот свет, од растење на сопствениот бизнис до freelance правење на SEO за некоја компанија.

Преку техники кои го контролираат местото на содржината во интернет светот, ТИ можеш да ја позиционираш твојата содржина таму каде што сакаш да биде.

Полесно е да им продадеш на оние кои се веќе заинтересирани за твоите производи нели?

Што ќе научиш?

✓ Кои се најефикасните и најкористените алатки за високо рангирање

✓ Практични совети за подобро SEO кои ќе ти заштедат време

✓ Ќе се запознаеш со Search Engine оптимизацијата

✓ Ќе ги дознаеш најрелевантните извори за учење во иднина

За кого е наменет овој курс?

✓ Маркетери 

✓ Сопственици на бизниси

✓ Сите кои имаат сопствен блог или Веб Сајт

✓ Професионалци од IT индустријата

✓ Сите кои сакаат да се запознаат со можностите и намената на SEO-то

✓ Сите кои сакаат да откријат во што се добри

Запознај се со основите на SEO-то преку интензивна работилница со Билјана Димовска - SEO професионалец со долгогодишно искуство. Конечно некој ќе ти објасни SEO на нашки.  

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување. 

Запознај се со основите на SEO-то за 1 ден.

Биди дел од интензивната 4 часовна програма и запознај ги основите на генерирање сообраќај, видливост и авторитет на твојот бренд. Да денес да се има добро SEO значи авторитет во индустријата!

Search Engine Optimization е техника на (високо) рангирање на одредена Web страна во резултатите на пребарувачите како Google, Yahoo итн.

Нуди огромни можности за работа во дигиталниот свет, од растење на сопствениот бизнис до freelance правење на SEO за некоја компанија.

Преку техники кои го контролираат местото на содржината во интернет светот, ТИ можеш да ја позиционираш твојата содржина таму каде што сакаш да биде.

Полесно е да им продадеш на оние кои се веќе заинтересирани за твоите производи нели?

Што ќе научиш?

✓ Кои се најефикасните и најкористените алатки за високо рангирање

✓ Практични совети за подобро SEO кои ќе ти заштедат време

✓ Ќе се запознаеш со Search Engine оптимизацијата

✓ Ќе ги дознаеш најрелевантните извори за учење во иднина

За кого е наменет овој курс?

✓ Маркетери 

✓ Сопственици на бизниси

✓ Сите кои имаат сопствен блог или Веб Сајт

✓ Професионалци од IT индустријата

✓ Сите кои сакаат да се запознаат со можностите и намената на SEO-то

✓ Сите кои сакаат да откријат во што се добри

Запознај се со основите на SEO-то преку интензивна работилница со Билјана Димовска - SEO професионалец со долгогодишно искуство. Конечно некој ќе ти објасни SEO на нашки.  

На крајот од курсот сите учесници ќе добијат сертификат за успешно завршување. 

Започнува на:

03.12.2018

18:00-22:00

04.04.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

1 слободно место

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.

Оцена:

Категорија:
Тагови:
Сподели:

Билјана Димовска

Билјана Димовска

Digital Marketing Specialist

За авторот

Билјана е SЕО професионалец повеќе од 9 години. Најголем дел од своето знаење и искуство го здобила на SЕО проекти во рамките на дигитал маркетинг агенции од Обединетото Кралство (UK) и Соединетите Американски Држави (USA).  

Покрај овој ангажман нејзиното портфолио на хонорарни SEO проекти е постојано активно. Некои од овие хонорарни клиенти остануваат под нејзина закрила повеќе од 4 години.

Како сертифициран Google AdWords Professional, Билјана знае како да ги искористи атрибутите на AdWords платените реклами и SEO-то во согласност со потребите и бизнис целите на соодветни клиенти.

Други интересни информации за Билјана

- SEO Предавач

- Дипл. Електро Инженер при Универзитетот “Кирил И Методиј” - Скопје

- Првиот Секретар и Ко-Основач на EESTEC Skopje

- Сопруга на Дарко и мајка на Филип и Јана

- Страствен гледач на Game of Thrones, Britania, Knightfall и што ќе препорачате следно :)

- Ако идеме на пиво, ќе пие кафе :)

Информации за курсот

Оцена:

Билјана Димовска
Билјана Димовска

Инструктор

Започнува на:

03.12.2018

18:00-22:00

04.04.2019

18:00-22:00

4 часа

1200 ден.

Нема слободни места

1 слободно место

Лаптоп

Курсот е пополнет или е завршен.

По завршувањето на курсот сите учесници ќе добијат сертификат.


Сподели:
Категорија:
Тагови: