Научи ги потребните
вештини

Академија за дигитален маркетинг - Достапна Online

Слободни места: 6

Уписи до: септември 2020

Стани Дигитален маркетер за 6 месеци

Партнери за вработување: 15

Академија за графички дизајн - Достапна Online

Слободни места: 6

Уписи до: октомври 2020

Стани Графички дизајнер за 7 месеци

Партнери за вработување: 11

Remote Академија за Front-end програмирање

Слободни места: 7

Уписи до: октомври 2020

Стани Front-end програмер за 9 месеци

Партнери за вработување: 12

Remote Академија за Full-stack програмирање

Слободни места: 8

Уписи до: октомври 2020

Стани Full-stack програмер за 10 месеци

Партнери за вработување: 12

Академија за Data Science - Достапна Online

Слободни места: 9

Уписи до: септември 2020

Стани Junior Data Scientist за 12 месеци

Партнери за вработување: 6

Академија за Software Testing - Достапна Online

Слободни места: 7

Уписи до: октомври 2020

Стани Software Tester за 6 месеци

Партнери за вработување: 10

UX/UI Remote Academy

Слободни места: 8

Уписи до: октомври 2020

Стани UX/UI Designer за 8 месеци

Партнери за вработување: 7