Академија за Човечки Ресурси

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за Човечки Ресурси

Развивај го човечкиот елемент за организациски успех

Совладај ги најрелевантните техники и методологии за управување со човечките ресурси и градење на позитивна организациска култура. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

8.5 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

Октомври 2023

Формат Лекциите се self-paced, сесиите со ментор онлајн, а активности како Intro Week и Recruit-a-thon во живо.

Хибриден

Цена

1700

Почеток

Октомври | 2023

Human Resources Academy
Program, Format & Structure

Модули

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Module 8
Module 9

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SAT

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Онлајн Сесија

Терминот може да се промени.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

No Classes

Self-paced learning:
re-cap, reading,
research.

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

This slot may be subject to change.
19:00 - 21:00

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
48-часовен предизвик на Академијата за Човечки Ресурси
Read More
Студенти:

Емилија Накова, Тијана Павлова, Кети Митевска и Ангела Тренкоска

Клиент | Bellina
Студентите од Академијата за Човечки Ресурси учествуваа на Recruit-a-thon
Read More
Студенти:

Наташа, Ирина, Оливера, Славица, Смиља, Александра и Елена

Клиент | Frontwise Group
Read More
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Професионалци од областа на општествените науки кои сакаат да специјалиризаат во областа на човечките ресурси.

02Професионалци со долгогодишна кариера во право или бизнис и администрација: Работа со луѓе со цел унапредување на успешноста на организациите.

03Индивидуи кои сакаат да направат кариерна промена: Превземање улога која стратешки ги поддржува компаниите во својот раст и компетитивност на пазарот.

Mindset

Empathetic
People-Oriented
Communicative

Career Background

Psychology & Social Studies
Business & Administration

Law

The Brainster Way

Искуси го уникатното искуство на учење со Бреинстер: од дигитална работна средина и алатки до интерактивни и практични активности кои ќе ти помогнат во прогресот и успехот на твоето учење.

Prep-програма за успешен старт

Подготвителната програма ќе ти помогне да се запознаеш со основната тематика и терминологии, а воедно и да си ги зголемиш шансите за успех понатаму за 20%.

Project-based learning

Како дел од програмата за практична работа, низ академијата ќе работиш на реални проекти за реални клиенти по learning-by-doing пристап.

Дигитална платформа за учење

Сите снимени лекции, онлајн предавања, материјали за учење, практични задачи, твојот прогрес и успех на едно место – пристап во секое време, лесна за користење и добро организирана.

Симулација на интервју процес

Ќе водиш кратки симулации со студентите од другите Brainster академии каде во улога на регреутер со задача да направиш проценка на кандидатот за дадена позиција.

Двојна сертификација

Со завршување на академијата, добиваш двоен сертификат: еден од Бреинстер со беџ-индикатор за нивото на успех и еден од акредитираната ИТ високообразовна институција - Brainster Next College.

Кариерен модул

Добиваш кариерна поддршка при градење на своето работно портфолио, резиме и насоки за како да се истакнеш и да си ги зголемиш шансите да влезеш во процесот на барање работа.

Support
at every step

Со Student Experience тимот заедно ќе создавате искуства и ќе остварувате milestones: планови за учење, задоволство, прогрес, успех. Friendly, approachable & easy-going.