Академија за Full-Stack

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за
Full-Stack Програмирање

Стани програмер во сеопфатен tech спектар

Совладај ги потребните вештини и развивај целосни software stack средини, како и интеграции со датабази, системи и сервери. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

13 месеци

Посветеност

18 часа неделно

Почеток

Септември 2023

Формат Активности како Intro Week се оддржуваат во живо.

Online

Цена

2450

Почеток

Септември | 2023

Full-Stack Academy
Program, Format & Structure

Модули

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Module 8
Module 9
Module 10
Module 11

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Менторски

Осврт на предавањата:
колку знаеме и колку
не знаеме.

Во тимови, 1 час по тим.
18:00 - 21:00

Менторски

Осврт на предавањата:
колку знаеме и колку
не знаеме.

Во тимови, 1 час по тим.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Работилница

Вежби и само вежби:
решавање предизвици,
заедно.

Терминот може да се промени.
10:00 - 12:00
MON TUE WED THU FRI SUN

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Менторски

Осврт на предавањата:
колку знаеме и колку
не знаеме.

Во тимови, 1 час по тим.
18:00 - 21:00

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Менторски

Осврт на предавањата:
колку знаеме и колку
не знаеме.

Во тимови, 1 час по тим.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Работилница

Вежби и само вежби:
решавање предизвици,
заедно.

Терминот може да се промени.
19:00 - 21:00

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
Функционално веб решение за модниот бренд ZANOV
Read More
Студенти:

Анета, Верица, Стефанија, Даниела

Клиент | Zanov
Изработка на веб платформа за Универзитетско Студентско Собрание – УКИМ
Read More
Студенти:

Гоце, Даниела, Владимир, Димитар, Александар, Александра, Јордан, Гоце и Никола

Клиент | Универзитетско Студентско Собрание - УКИМ
Веб решение и UX/UI дизајн за Специјална Олимпијада на Македонија
Read More
Студенти:

Еми, Тодор, Јасмина, Александра, Даниела, Гоце, Анета, Владимир, Денис, Јордан, Андреј, Никола и Христифор

Клиент | Специјална Олимпијада на Македонија
BRAINSTERPRENEURS – реален проект на Академијата за Full-Stack програмирање
Read More
Студенти:

Елена, Кристијан, Елена, Стефан, Даниела, Филип и Маријан

Клиент | BRAINSTERPRENEURS
Интернационална Cross-Academy соработка
Read More
Проект:

Брендирање и изработка на веб-страница

Клиент | VA Engineering
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Креативци кои сакаат да се стекнат со повеќе технички вештини: Имаат позадина во графички дизајн, дигитален маркетинг или контент креатори кои се интересираат во развој на веб апликации.

02Самоуки програмери на кои им е потребно менторство: Луѓе кои сами се испробуваат и учат да кодираат или имаат искуство со програмски јазици.

03Професионалци кои бараат промена на кариера: Индивидуи од разновидни индустрии (финансии, здравство, едукација) заинтересирани за премин во full-stack програмирање.

Mindset
Creative
Problem-Solving
CuriousDetail
Oriented

Career Background

Design
Service
Finance