Академија за Графички Дизајн

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за Графички Дизајн

Изрази ја креативноста во визуелни графички решенија

Совладај ги потребните вештини и развивај креативни и функционални графички дизајни. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

10 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

Септември 2023

Формат Активности како Intro Week, cross-academy хакатон и креативни работилници се одржуваат во живо.

Online

Цена

2200

Почеток

Септември | 2023

Graphic Design Academy
Program, Format & Structure

Модули

1st Month
2nd Month
3rd Month
4th Month
5th Month
6th Month
7th Month
8th Month
9th Month
10th Month

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

18:00 - 20:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

18:00 - 20:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

18:00 - 20:00
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

No Classes

Self-paced learning:
re-cap, reading,
research.

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

This slot may be subject to change.
19:00 - 21:00

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
Победничко решение за Motion Design на Bellina
Read More
Студент:

Теодора Трајковска

Клиент | Bellina
Победнички решенија за постер дизајн на Bellina
Read More
Студенти:

Ангела Милеска и Слободан Трчков

Клиент | Bellina
Победничко решение од Хакатонот за FIFA World Cup 2022
Read More
Студенти:

Владо Јовановски, Кристијан Крстески, Ирина Вуцеља, Александар Стерјовски и Андријана Трајкова

Клиент | FIFA World Cup Qatar 2022
Академија за графички дизајн – Завршен проект: Gift from Macedonia
Read More
Студент:

Теодора Трајковска

Клиент | Gift from Macedonia
Креативно решение за Marinov Design
Read More
Студент:

Харита Су

Клиент | Marinov Design
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Креативци кои сакаат да ги подобрат своите технички вештини: Поединци со искуство во графички дизајн, илустрација или визуелни уметности привлечени кон техничките аспекти на дизајнот.

02Самоуки дизајнери на кои им е потребно менторство: Поединци кои сами научиле графички дизајн или имаат искуство, а сакаат да научат повеќе за процесот на дизајнирање.

03Професионалци кои бараат промена во кариерата: Поединци од различни индустрии како што се маркетинг, рекламирање или уметност, заинтересирани за транзиција кон кариера во графички дизајн.

Mindset

Curious
Creative
Entrepreneurial

Career Background

Marketing
Advertising
Arts