Академија за
Дигитален Маркетинг

Почеток на академија: 31-ви мај 2023
Останато уште 1 слободно место!
Времетраење:
6 месеци
Плаќање на 18 месечни рати без камата
Вклучува:
WordPress & Elementor, Facebook Ads manager,
Google Ads manager, Google Analytics
Потребно искуство:
Почетник
Добиваш:
• 2 сертификати
• Работа на реални проекти
Можност за пракса и вработување

Академија за Дигитален Маркетинг

Почеток на академија: 31-ви мај 2023
Останато уште 1 слободно место!
Времетраење:
6 месеци
Плаќање на 18 месечни рати без камата
Вклучува:
WordPress & Elementor, Facebook Ads manager, Google Ads manager, Google Analytics
Потребно искуство:
Почетник
Добиваш:
• 2 сертификати
• Работа на реални проекти
Можност за пракса и вработување

Зошто Дигитален Mаркетинг во Brainster?

Дигитална платформа за учење

Централизирано место за споделување на сите материјали, задачи, проекти, известувања во рамки на и по завршување на програмата. Алатка која го олеснува процесот на далечинско учење на студентите, а воедно и процесот на пренесување на знаењето од страна на инструкторите.

Градење на mindset

Развивање на начин на размислување и пристап кон проблеми преку многу предизвици, hands-on учење и работа на реални проекти. Охрабрување на истражувачки дух кај студентите и mindset на континуирано подобрување и доживотно учење.

Менторски пристап

При учење, при решавање на предизвици и при работа на реални проекти студентите имаат во континуитет менторска поддршка од страна на нивните инструктори со цел да го утврдат знаењето кое го стекнуваат и да развиваат дополнителни вештини во областа која ја учат.

Кариерна подготовка

Модул во рамки на секоја програма составен од работилница, сесии и симулации преку кои студентите учат од гостински предавачи – HR професионалци како најдобро да ги демонстрираат своите знаења и вештини во процесот на апликации за работа или пракса, како да ги развијат своите меки вештини и како да работат и комуницираат со клиенти и различни профили на професионалци.

Зошто кариера во Дигитален маркетинг?

80%

од студентите започнуваат кариера како дигитални маркетери по завршување на академијата

69%

од компаниите ќе вработуваат повеќе маркетери во 2022, според репорт на Marketing Hiring Trends

50K+

годишна плата на
интернационално ниво

Твојот профил е совршен за академијата ако си:

Креативец

Ќе имаш можност да ја развиваш и истакнеш твојата креативност.

Некој кој сака кариера вo дигиталната индустрија

Моментот за прв чекор кон нова и успешна кариера е сега.

Љубопитен

Твојата желба за тестирање и постојано учење ќе ти бидат од голема корист.

Амбициозен претприемач

Стекнатото знаење ќе ти биде од значителна помош при растот и развојот на твојот бизнис

Зошто Brainster?

tabela-brainster-vs-others | Brainster

Brainster низ бројки

0
Држави
0 +
Алумни
0 %
Вработување
1 /5
Оценка од студентите

Искуството во Brainster

Реални проекти

Компании партнери за ко-иновирање и вработување

Co-Innovation

Во делот на ко-иновирање, компаниите и организациите имаат можност да аплицираат со идеја и да добијат тимови на наши талентирани студенти, кои со поддршка од искусни ментори, ќе ја преточат таа идеја во иновативно решение подготвено за користење.

Hiring

Во делот за вработување, компаниите имаат можност да пристапат кон нашата огромна база на талентирани студенти од различни области или пак директно да нè контактираат, со цел да добијат персонализиран избор на студенти во согласност со потребите на компанијата.

Learning-partner.png

Co-innovation

Hiring-partners.png

Hiring

Во делот на ко-иновирање, компаниите и организациите имаат можност да аплицираат со идеја и да добијат тимови на наши талентирани студенти, кои со поддршка од искусни ментори, ќе ја преточат таа идеја во иновативно решение подготвено за користење.

Во делот за вработување, компаниите имаат можност да пристапат кон нашата огромна база на талентирани студенти од различни области или пак директно да нè контактираат, со цел да добијат персонализиран избор на студенти во согласност со потребите на компанијата.

Детали за академијата

Достапни термини

ГРУПА 36

Пополнето

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈА

Декември 2022

ГРУПИ 37 И 38

Пополнето

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈА

Март 2023

ГРУПИ 39 И 40

1950€

Плаќање на 18 месечни рати без камата

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈА

31-ви мај 2023

Алатки кои ќе ги научиш на академијата

WordPress & Elementor
Must have алатка за креирање на одлична lead gen стратегија. Елементор интеграција на WordPress која го заменува девелоперскиот дел со live front end решение за изработка на лендинг страни и веб-сајтови.
Facebook Ads Manager
Facebook Ads Manager е алатка на Facebook што ви овозможува да креирате и управувате со вашите реклами.. Може да прегледувате, да менувате и да гледате резултати за сите ваши кампањи.
Google Ads Manager
Google Ad Manager е платформа за управување со реклами за големи компании кои имаат значителна директна продажба. Eдна од најголемите платформи за платено рекламирање на интернет.
Google Analytics
Google Analytics е една од многуте алатки што Google ги обезбедува за да им помогне на луѓето да разберат што прават посетителите на нивната веб-страница.

Модули на академијата

Типична работна недела на Академијата

Запознај ги инструкторите на Aкадемијата за Дигитален Mаркетинг

Student Success Центар

Нашиот Student Success тим е посветен на професионалниот развој и искуство на студентите во тек на целата Академија. Континуирано ги поддржуваат и водат низ процесите на:

student-experience-specialist-Blagica-Smilkova | Brainster

Student Experience Specialist на Академијата за Дигитален маркетинг

Сакаш да започнеш да учиш дигитален маркетинг уште утре?

Цена и термини

Достапни термини

ГРУПА 36

Пополнето

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈА

Декември 2022

ГРУПИ 37 И 38

Пополнето

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈА

Март 2023

ГРУПИ 39 И 40

1950€

Плаќање на 18 месечни рати без камата

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМИЈА

31-ви мај 2023

Апликација во 3 лесни чекори

Сакаш да плаќаш на рати? Без грижи, има опција.

Mожност на плаќање на максимум 18 рати без камата.

Калкулатор на рати

Плаќање на максимум 18 месечни рати без камата​

1950

1 МЕСЕЧНА РАТА
1 2 4 6 8 10 12 14 16 18

Brainster 360°

ЧПП

Q Дали добивам сертификат и кои се условите за добивање сертификат по завршувањето на Академијата?

A

Сите академии на Brainster се сертифицирани од акредитираната ИТ високообразовна институција Brainster Next College. По успешно завршената академија, секој студент ќе добие два сертификати, еден од Brainster и еден од Brainster Next College. Единствено нашите академии во Македонија се сертифицирани од акредитиран ИТ факултет.

Q Дали оваа Академија е за мене?

A

Оваа Академија е за тебе ако си амбициозна и љубопитна личност која има пасија за учење и сака да расте во tech кариера и да работи како дигитален маркетер. За да се запишеш на Академијата не ти е потребно предзнаење. Нашата подготвителна програма ги обучува студентите со потребните предзнаења за успешен старт на програмата. Така што целата група студенти ќе има еднаков почеток.

Q На кој начин се одвива селекцијата на соодветни кандидати за оваа Академија?

A

По средбата или интервјуто координаторот има состанок со тимот од Академијата и ги претставува кандидатите кои аплицираат т.е. нивната позадина, слободно време за академијата, желба за посветеност, кариерни аспирации, mindset и причини зошто се одлучиле за дигитален маркетинг. Ова го правиме со цел да ги препознаеме студентите кои се „doers“ што ќе го прифаќаат нашиот „no-bullshit approach”. Убедени сме дека луѓето со љубопитен ум и широко познавање од многу области се најдобрите кандидати за оваа Академија.

Q Колку време трае Академијата и на кој начин се одвива наставата?

A

Академијата за дигитален маркетинг трае 27 недели. Наставата се одвива онлајн. Предавањата се во времетраење од 2 саати, секогаш попладне, во комбинација понеделник/среда/петок. Сите активности во рамки на програмата се online, на zoom. Покрај активностите по распоред, нагласуваме дека е неопходно и дополнително учење и вежбање отприлика 20тина саати неделно доколку студентот цели да совлада максимум од она што се учи на Академијата.

Q Дали е потребно предзнаење за успех на Акадеијата за дигитален маркетинг?

A

Освен желба за учење и работа, предзнање не е неопходно. Со многу помош, труд и посветеност од страна на тимот на инструктори започнуваќи од нула ќе стекнеш напредно знаење со практична работа и ќе бидеш спремен да ја започнеш твојата нова кариера.

Q Дали постои можност за плаќање на рати?

A

Постои можност за плаќање на 18 рати без камата.
gallery | Brainster