Brainster+ Академија

за Дигитален Маркетинг

Приклучи се на листата на чекање СЕГА и прв дознај ако се
отвори нова група во мај.

0
Апликации во последните 7 дена

ЗГОЛЕМЕН ИНТЕРЕС - АПЛИЦИРАЈ СЕГА

Потребно искуство

Почетник

Времетраење

9 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

-

Формат Активности како Intro Week и cross-academy хакатон се одржуваат во живо.

Online

Цена

2750€ 2250€ 90€ рата

Почеток -

#1 образование кое вработува

# 1 - по број на вработени
студенти

927+ вработени студенти изминативе
две години

# 1 - по брзина на
вработување

4месеци 25дена е просечно време за
вработување

# 1 - по број на партнери
за вработување

+200 домашни и интернационални
компании

 Brainster+ VS Стандардни Академии

Brainster MKT+
Другите

Brainster MKT+ Академија

Сеопфатна програма вклучува:

 • Учење преку реални проекти
 • 7 реални проекти
 • 2 хакатони
 • 14 проектни вежби
 • Грижа и поддршка за студентите при учењето
 • Пристап до дигитална платформа за учење
 • Програма изградена во партнерство со компаниите
 • Програма акредитирана од високообразовна институција BrainsterNextCollege и МОН
 • Вклучена подготвителна програма
 • Професори експерти од индустријата
 • Програма за вработување / 90%
 • Двоен сертификат

ДОПОЛНИТЕЛНО ВО Б⁺ ПАКЕТ:

Вештини за вработување

за побрз пат до идната кариера
+ 12 курсеви

Напредни технички вештини

за поголем избор при вработување
+ 6 курсеви

AI Вештини

за работни позиции во ерата на
вештачката интелигенција
+ 2 курсеви

Brainster MKT+ Академија

2750€ 2250€

*Зголемен интерес - аплицирај сега бидејќи ќе чекаш

Другите

Сеопфатна програма вклучува:

 • Програма акредитирана од МОН
 • Инструкторски тим
 • Сертификат

Другите

~2300€

Повеќе инфо за Brainster+

Запознај се
со инструкторите

Совладај нови вештини учејки од докажани експерти посветени да го пренесат своето знаење и долгогодишно искуство од индустријата во училницата.

Персонализиран Фидбек Постојана Поддршка Networking

<p>Lorem Ipsum</p>

Lorem Ipsum

Виктор Милевски

CHIEF MARKETING OFFICER @ MERAKZY
Read More
Previous
Next

Модули

НОВО
Месец 1
Месец 2
Месец 3
Месец 4
Месец 5
Месец 6
Месец 7
Месец 8
Месец 9
Месец 10
Месец 11

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

Сите групи се пополнети до септември!

Приклучи се на листата на чекање СЕГА и прв дознај ако се отвори нова група во мај.
+ не пропуштај да заштедиш 500€ (да, ќе има поскапувања од есен).

Не чекај до септември! пријавени се веќе на листата.

Искуства и
исполнети очекувања

За нашите студенти Бреинстер е повеќе од
академија и совладување вештини.

Реални
Проекти

Преку реалните проекти ќе градиш апликативни решенија и продукти за нашите компании-партнери и одблизу ќе се запознаеш со бизнис предизвиците и проблематики денес.

48 Часовни Хакатони Апликативни Решенија Збогатено Портфолио Завршен Сертификат
Бренд стратегија за Healthy Life Skills
Read More
Студенти

Сара Костова, Марија Нешковска, Ана Крстова, Елена Атанасовска, Филип Русев и Александар Васев

Клиент

Healthy Life Skills

Реален проект на Академијата за дигитален маркетинг
Read More
Студенти

Тинка Џинева, Светлана Петровска, Шејла Хајрадинович, Виктор Зарковски и Војдан Тодоров

Клиент
Јади Домашно
Академија за дигитален маркетинг – Завршен проект: Дента ЕС
Read More
Студент

Катерина Павлова

Проект
ПЗУ Дента ЕС
Победничко решение од Хакатонот за FIFA World Cup 2022
Read More
Студенти

Владо Јовановски, Кристијан Крстески, Ирина Вуцеља, Александар Стерјовски и Андријана Трајкова

Проект
FIFA World Cup Qatar 2022
Content Marketing стратегија за Yes for less
Read More
Студент:

Кристина Ставреска

Проект
Yes for less
Read More
Previous
Next

Успешни приказни

Вложениот труд и успехот на академијата дава
резултати со кои можеш да се гордееш.

1 2 3

Нашите најдобри таленти се вработуваат во

Одбери поволна
финансиска опција

Плаќање на максимум 20 рати,
Без дополнителни или скриени трошоци.

Калкулатор на рати

Одбери метод на плаќање кој е најсоодветен за тебе.

Месечна цена за 1 рата
1 5 10 15 20

Лесен процес на апликација

1

Пополни краток онлајн формулар

Остави ни контакт информации и добиј повик назад за помалку од 24 часа.

2

Одржи информативна средба со студентски консултант

Одржи средба во време кое тебе ти одговара и добиј ги сите информации потребни за академијата.

3

Започни со бесплатна подготвителна програма​

Со твоето запишување, ќе ти се отклучи подготвителна програма и можеш да започнеш со учење.

Достапни
Термини

Започни ја твојата кариерна трансформација
и резервирај си место денес!
Група 45, Пролет 2024

Упис за

Март 2024

Плаќање

До 23 рати

Цена

-

Група 46, Пролет 2024

Упис за

Март 2024

Плаќање

До 23 рати

Цена

-

Група 47, Пролет 2024

Упис за

Мај 2024

Рата

90€ месечно

Понуда

плаќање одеднаш -5%

Цена

2.750€ 2.250€

Зголемен интерес - аплицирај
сега бидејќи ќе чекаш

отворивме листа на чекање

First come, first served

Сите групи се пополнети до септември!

Приклучи се на листата на чекање СЕГА и прв дознај ако се отвори нова група во мај.
+ не пропуштај да заштедиш 500€ (да, ќе има поскапувања од есен).

Не чекај до септември! пријавени се веќе на листата.

Ти требаат дополнителни насоки?

Зборувај со Student Admission професионалец и преку заедничка проценка и советување дознај дали академијата е соодветна за твоите едукативни и/или кариерни цели.

Give us a call

Send us a message

Често
Поставувани
Прашања

Brainster+ е нов и уникатен тип на Академии кој има една единствена цел - обезбедување на сигурна кариера во дигиталниот свет. Преку надградување на основните програми на академиите на Brainster и додавање на дополнителни +20 курсеви нуди можност да се стекнеш со најбараните вештини кои се барани од компаниите денес.

Со запишување на Академиите на Brainster, покрај квалитетната образовна програма која се заснова на работа на реални проекти, постојана грижа за студентите, предавања од експерти од индустријата и можности за вработување, студентите ќе добијат ПЛУС:

– +12 курсеви за меки вештини за поголема предност при вработување

– +6* курсеви за напредни технички вештини за повеќе опции при вработување

– +3* курсеви за AI вештини за вработување на AI позиции.

*Бројот на курсеви во пакетот за напредни технички вештни и AI вештини варира за секоја академија. Погледни ја програмата на академијата за која си заинтересиран/а, за да ја дознаеш целосната Brainster+ понуда.

Онлајн формат на учење поддржан од комуникациски платформи и алатки за квалитетно спроведување на програмата и практичните активности спроведувани преку предавања и работилници со инструктор (поголем дел од нашите академии)

Селекцијата се врши на индивидуално ниво по online средбата со некој од тимот на Student Admission. Главни фактори кои ќе ги разговараме ќе бидат:

Позадина и претходни искуства. Не е потребно искуство од релевантното професионално поле или образование за да се запишете на академија, но одредено ниво на професионална дисциплина ќе ви помогне подобро да ја совладате академијата. Од аспект на претходно познавање на технологија, ќе биде плус доколку сте снаодливи во користење на технологија генерално и основни познавања од користење на компјутер бидејќи целата академија се темели на дигитални алатки и методологии.

Мотивираност. Имаме висок стандард кога станува збор за колку кандидатот е мотивиран, одлучен и обврзан. Учењето на некоја од нашите академии бара да се инвестира одредено време, енергија и фокус. Иако имаме тим кој ќе ве поддржува низ академијата, успехот ќе биде плод на колку труд вложувате.

Познавање на алатки и англиски јазик. Не е задолжително претходно да се имате сретнато со алатките кои ќе се учат, но пожелно е да имате познавање од англиски јазик. Ќе се сретнете со терминологии на англиски јазик, ќе работите со интернационални клиенти при работа на реални проекти, технологија на англиски јазик, и сл.

Сите академии на Brainster се сертифицирани од акредитираната ИТ високообразовна институција Brainster Next College. По успешно завршената академија, секој студент ќе добие два сертификати: еден од Brainster со прикажаниот успех и еден од Brainster Next College. Во Македонија, единствено нашите академии се сертифицирани од акредитиран ИТ факултет.

Со креирање на новиот тип на Brainster+ Академии, освен двата сертификати, секој студент ќе добие сертификат за секој успешно завршен пакет од курсеви +20 achievements за секој поминат курс.

Целта на Бреинстер е да понуди флексибилност на нашите студенти во однос на плаќањето:
– Плаќање одеднаш
– Плаќање до 22 месечни рати (со можност за порана исплата)
– Без камати и скриени трошоци
*Следете нѐ и дознајте први за активни понуди или попусти.

Бреинстер отвара по неколку уписи во текот на една година. Доколку сакате да дознаете повеќе, слободно разговарајте со некој од нашите Student Admission советници.

Избери ја соодветната академија