Академија за Дигитален Маркетинг

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за Дигитален Маркетинг

Прави стратешки и дигитален импакт како маркетер

Совладај ги потребните вештини за креирање и лансирање на успешни маркетинг стратегии и кампањи. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

8.5 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

Септември 2023

Формат Активности како Intro Week и cross-academy хакатон се одржуваат во живо.

Online

Цена

1950

Почеток

Мај 31 | 2023

Digital Marketing Academy
Program, Format & Structure

Модули

1st Month
2nd Month
3rd Month
4th Month
5th Month
6th Month
7th Month
8th Month

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
Бренд стратегија за Healthy Life Skills
Read More
Студенти:

Сара Костова, Марија Нешковска, Ана Крстова, Елена Атанасовска, Филип Русев и Александар Васев

Клиент | Healthy Life Skills
Реален проект на Академијата за дигитален маркетинг
Read More
Студенти:

Тинка Џинева, Светлана Петровска, Шејла Хајрадинович, Виктор Зарковски и Војдан Тодоров

Клиент | Јади Домашно
Академија за дигитален маркетинг – Завршен проект: Дента ЕС
Read More
Студент:

Катерина Павлова

Проект | ПЗУ Дента ЕС
Победничко решение од Хакатонот за FIFA World Cup 2022
Read More
Студенти:

Владо Јовановски, Кристијан Крстески, Ирина Вуцеља, Александар Стерјовски и Андријана Трајкова

Проект | FIFA World Cup Qatar 2022
Content Marketing стратегија за Yes for less
Read More
Студент:

Кристина Ставреска

Проект | Yes for less
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Креативци: Луѓето кои сакаат да ги развијат своите креативни вештини и да научат како да ги користат во светот на дигиталниот маркетинг.

02Самоуки маркетери на кои им е потребно менторство: Поединци кои самите учеле маркетинг или имаат искуство во сродни области, но сакаат да ги подобрат своите вештини.

03Професионалци кои бараат промена во кариерата: од широк спектар на индустрии заинтересирани да се преквалификуваат во дигитални маркетери.

Mindset

Curious
Creative
Entrepreneurial

Career Background
Traditional
Marketing
Design
Service