12 јануари 2024 | 18:00

Step by step

Од Корчагин до Meta

Практичен водич за успех со Нина Геометриева

Придружи ни се на инспиративниот live stream на кој за првпат јавно ќе биде откриено
продукт портфолиото и проектите што ја издвоија Нина од илјадници кандидати и ја
направија 1st choice во Google, Apple, Airbnb и Meta.

0 луѓе веќе се регистрираа.
Настанот има ограничен капацитет.

Присуството за тебе е задолжително ако:

Сакаш да го истакнеш твојот талент и да креираш next level портфолио.

Сакаш да научиш како да ги „кршиш правилата“ и да работиш на проекти со импакт.

Сакаш да откриеш како да создаваш AI-уметност и што тоа значи

Сакаш да дознаеш зошто „стандардниот“ пат за успех повеќе не функционира и кој е
патот до компании како Google и Meta.

Сакаш да поставиш прашања кои не ги покривме.

+

Овој настан ќе се пренесува директно од Brainster Next College, каде што
нашите студенти ќе имаат привилегирана можност за networking со Нина и
професорите и инструкторите од Brainster.

Одбројувањето започна!

Не го пропуштај овој livestream на кој за прв пат јавно ќе го
презентираме и коментираме портфолиото и проектите на една од
нашите најуспешни продукт дизајнерки!

Brainster мастер-клас со Нина Геометриева започнува за:

00

days

00

hours

00

min

00

sec

Резервирај го твоето онлајн-место!

12 јануари 2024 | 18:00

*Настанот има ограничен капацитет

Аплицирањето за ваучер заврши!

Биди и ти дел од нашите успешни приказни