Профил

Антоние Димовски

Антоние Димовски

Биографија

Антоние Димовски се занимава со изградба на WordPress сајтови и Web апликации веќе пола деценија. Во последните неколку години, Антоние има создадено вредност за широк дијапазон на мали и средни компании и стартапи ширум светот, во форма на сложени WordPress сајтови како дел од комплетни Web решенија. Со вродена способност да упростува сложени концепти и теми, Антоние исто така поминува голем дел од времето како тутор на компјутерски инжeнери кои ги штотуку ги започнуваат своите кариери во полето на развој на софтвер. 

Има работено и престојувано во Будимпешта и во Мадрид. Зборува англиски, германски и шпански јазик.

Веб-локација


Во моментов Антоние не е учесник на ниту еден курс.