Профил

Дино Хоџиќ

Дино Хоџиќ

Internet Marketing and e-commerce Specialist

Биографија

Дино е фан на дигиталниот маркетинг, и потенцијалот да допреш голем дел од вистинската публика, наеднаш. Се запознава со дигитален маркетинг пред неколку години, и оттогаш безуморно го истражува и придонесува за разбирање на онлајн макретинг светот.

Инаку е диполмиран Е-Бизнис студент со мал милион нано-дипломи. Работи freelance за странски компании, пишува guest posts за блогови и разни форуми, и дава совети за подобрување на online присуството на клиентите. 

Истовремено работи на книга за неговите авантури во онлајн светот, успесите и падовите, и case studies за истите. Кога не работи на кампањи, или освојува локални планиски врвови, го истражува светот, или во некоја сала трча по топка за да ја протне низ мал обрач.

Веб-локација


Во моментов Дино не е учесник на ниту еден курс.