Профил

Елена  Ристовска

Елена Ристовска

Creative Director at Element PR

Биографија

Дел од тимот на една од најуспешните PR агенции во Македонија Element PR, 8 годишно работно искуство во PR и Маркетинг. 

Предавач на Marketpreneurs, Академијата за Маркетинг на Brainster.

Веб-локација

http://elementpr.mk/


Во моментов Елена не е учесник на ниту еден курс.