Профил

Филип Антониев

Филип Антониев

Графички и Веб дизајнер

Биографија

Сертифициран графички и веб дизајнер со повеќе од 10 годишно работно искуство. Експерт за Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC и Adobe InDesign. Вработен во маркетинг агенцијата McCann во Скопје како графички дизајнер. 

Веб-локација


Во моментов Филип не е учесник на ниту еден курс.