Профил

Ива Трембелиева

Ива Трембелиева

Digital Marketing and Design Proffesional

Биографија

Инженер по индустриски дизајн, работи во областа на дигиталниот маркетинг.

5 годишно искуство како Digital Marketing specialist и Supervisor of Web administration во Grouper.mk. Нејзината работа највеќе се фокусира на платено рекламирање на социјалните мрежи особено Facebook и Instagram, креатива и водење на маркетинг кампањи, како и реализација и креирање на визуелен идентитет за потребите на кампањите и социјалните медиуми. 

Веб-локација

https://grouper.mk/


Во моментов Ива не е учесник на ниту еден курс.