Профил

Ана Трпеска

Ана Трпеска

Talent and Recruitment Consultant во FrontwiseGroup и Radio Host во Metropolis Radio Network

Биографија

Ана има повеќегодишно медиумско искуство. 10 години работи како дел од тимот на „Петар за Појадок и Пауза“ на Метрополис Радио. Модератор е на настани, конференции и панел дискусии. (Мајски Оперски Вечери, Интернационалната Конференција за Човечки Ресурси, Настани на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија, InTech…)

Во моментов работи како Talent and Recruitment Consultant во Frontwisegroup.

Она што ја мотивира е човек кон човек интеракцијата, оттаму и љубовта кон јавното говорење.

Секогаш верува во човечките капацитети и способноста за развивање на истите. 
Во моментов Ана не е учесник на ниту еден курс.