Профил

Горан  Костовски

Горан Костовски

Art director, illustrator, graphic designer.

Биографија

Над 17 години искуство како Art директор, илустратор и графички дизајнер. 


Има работено со компании како Nivea, T-home, Zito Vardar, Vipa, Panto Group, Vardar Insurance, Stater Bank, IK Bank, Vinery Grkov, Vinery Popova Kula, Vinery Chateu Sopot, Tinex, Urban Invest, Kia, Opel, Daihatsu, Seat, Renault, Elektrometal, Elektroelement, Lek Ljubljana, Krka, Epson, Gorenje, Goldmaster, MFF, GTZ, Eucerin, Ceramica Nova, Pelisterka, Grand Caffe, Grosso Caffe, Davidoff Caffe, Pascalin Caffe, Podravka, Cosmofon итн.


Повеќе за него можете да најдете на www.indog.info.

Веб-локација

http://indog.info/about


Во моментов Горан не е учесник на ниту еден курс.