Профил

Petar Ninovski

Petar Ninovski

CEO & Founder of Brainster

Биографија

Претприемач, Дигитален Маркетер, пилот, Growth Hacker. Основач и извршен директор на Brainster и ко-основач на Funky Coworking Friday.

Предавач за Дигитален Маркетинг и Претприемништво. Ментор на SWT Академија.

Има повеќегодишно работно искуство во интернационална Tech компанија. 

Веб-локација

https://mk.linkedin.com/in/ninovski