Академија за Project & Product Management

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за
Project & Product Management

Од визија до импакт како Project & Product менаџер

Совладај ги потребните знаења и вештини за успешно планирање, организирање, контролирање и развивање на иновативни продукти. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

10 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

Октомври 2023

Формат Лекциите се self-paced, сесиите со ментор онлајн, а активности како Intro Week во живо.

Хибриден

Цена

1700

Почеток

Октомври | 2023

Project & Product Management
Academy Program, Format & Structure

Модули

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Module 8
Module 9
Module 10
Module 11

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SAT

Онлајн Сесија

Терминот може да се промени.
18:00 - 21:00

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Self-paced Лекции

Self-paced лекции:
Видео-лекции, читање,
истражување.

Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

No Classes

Self-paced learning:
re-cap, reading,
research.

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

This slot may be subject to change.
19:00 - 21:00

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
Победничко решение од Академијата за Project & Product менаџмент за фестивалот When in Krusevo
Read More
Студенти:

Благој Ѓорѓиев, Борче Коруновски, Маја Аџи-Андова и Христина Василевска

Клиент | When in Krusevo
48 часа што долго ќе се паметат!
Read More
Проект:

Мобилна апликација

Клиент | REDI
Read More
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Инженери и tech професионалнци кои сакаат да се доквалификуваат во областа на проектниот и продуктниот менаџмент.

02Индивидуи кои поседуваат лидерски способности и вештини за менаџмент и сакаат да се преквалификуваат и пренасочат кон нова кариера.

03Млади ентузијасти со желба за покренување на старт-ап бизниси и потреба од вештини за менаџирање на проекти и продукти.

Mindset

Leadership
Entrepreneurial
Strategic

Career Background

EngineeringBusiness &
Management
Tech

The Brainster Way

Искуси го уникатното искуство на учење со Бреинстер: од дигитална работна средина и алатки до интерактивни и практични активности кои ќе ти помогнат во прогресот и успехот на твоето учење.

The Brainster Way

Искуси го уникатното искуство на учење со Бреинстер: од дигитална работна средина и алатки до интерактивни и практични активности кои ќе ти помогнат во прогресот и успехот на твоето учење.

Двојна сертификација

Со завршување на академијата, добиваш двоен сертификат: еден од Бреинстер со беџ-индикатор за нивото на успех и еден од акредитираната ИТ високообразовна институција - Brainster Next College.

Prep-програма за успешен старт

Подготвителната програма ќе ти помогне да се запознаеш со основната тематика и терминологии, а воедно и да си ги зголемиш шансите за успех понатаму за 20%.