Академија за Software Testing

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за Software Testing

Тестирај по error-proof сценарија како QA професионалец

Совладај ги најсовремените методи и техники за тестирање и обезбеди го квалитетот на секој софтверски продукт. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

8 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

Септември 2023

Формат Активности како Intro Week се одржуваат во живо.

Online

Цена

2150

Почеток

Септември | 2023

Software Testing Academy
Program, Format & Structure

Модули

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

17:00 - 19:00
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

19:30 - 21:30
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
Нов предизвик за студентите софтвер тестери
Read More
Студенти:

Борче Гајдов и Ѓорѓи Ќајев

Клиент | BRAINSTERPRENEURS
48 часовен предизвик за студентите софтвер тестери
Read More
Студенти:

Надица Мирческа Шајновска и Билјана Ѓоргоска

Клиент | BrainsterLabs
Pandemic Disease Tracker – продукт кој го тестираа нашите студенти
Read More
Студенти:

Жаклина Делева, Кире Пејчиновски, Дарко Василев, Мартина Гудеска и Ненад Марковиќ

Проект | Pandemic Disease Tracker
Студентите софтвер тестери го тестираа продуктот „Periodic Table of Elements“
Read More
Студенти:

Дејан, Христина, Јане, Стефан, Ирена и Ана Марија

Проект | Periodic Table of Elements
Read More
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Аналитичари кои сакаат да се здобијат со технички вештини: Луѓето со аналитички начин на размислување кои сакаат да се подобрат во анализата и тестирањето на софтверски апликации.

02Самоуки тестери на кои им е потребно менторство: Поединци кои самите учеле тестирање на софтвер или имаат искуство со тестирање.

03Професионалци кои бараат промена во кариерата: од широк спектар на индустрии заинтересирани да се преквалификуваат во софтвер тестери.

Mindset

AnalyticalDetail
OrientedProblem
Solving

Career Background
Social
SciencesComputer
Sciences
Engineering