Одлично!

 Успешно резервираше место за
Тhe Biggest Brainster Reveal

Одбележи во календарот и очекувај потсетувања и инструкции.
Линкот за приклучувањекој ќе се испрати 1 час пред
одржување на онлајн настанот.

Со твоето присуство си обезбедуваш и бесплатен ексклузивен пристап до

Технички курс „Основи на Project Management“ со Огнен Трипуноски

Сподели го онлајн-настанот со пријателите или со твојот work bestie, и заедно
почнете го најважното патувањето до посакуваната професија.

Copied successfully.Ископирај го линкот

или сподели на:

Биди и ти дел од нашите успешни приказни