Одлично!

Резервираше место за Brainster Next
Мастер-класот со Нина Геометриева:

Провери инбокс и верификувај ја твојата e-mail адреса за да добиеш агенда и
линк за приклучување, кој ќе ти го пратиме 1 час пред настанот.

Сподели го онлајн-настанот со пријателите или со твојот work bestie, и дознајте
повеќе каков е кариерниот пат до компании како Google, Apple, Airbnb и Meta.

Copied successfully.Ископирај го линкот

или сподели на:

Коинвестираме во твојата иднина

Аплицирај за твојот ваучер

10 Компании. 100 Студенти. 1000€ Ваучер.

Биди и ти дел од нашите успешни приказни