Академија за UX/UI Design

0applicants chose our academies in the last 7d

0applicants chose our academies in the last 7d

Академија за UX/UI дизајн

Дизајнирај seamless искуства за крајни корисници

Совладај ги потребните вештини и развивај функционални, интуитивни и естетски дигитални продукти. Приклучи се на академијата и започни ја твојата кариерна трансформација денес.

Потребно Искуство

Почетник

Времетраење

10 месеци

Посветеност

15 часа неделно

Почеток

Есен 2023

Формат Активности како Intro Week, cross-academy хакатон се одржуваат во живо.

Online

Цена

2150

Почеток

Есен | 2023

UX/UI Design Academy
Program, Format & Structure

Модули

1st Month
2nd Month
3rd Month
4th Month
5th Month
6th Month
7th Month
8th Month
9th Month
10th Month

Оваа академија е сертифицирана од акредитираната високообразовна институција - Brainster Next College.

Твојата типична работна недела

Група 1
|
Група 2
MON TUE WED THU FRI SUN

Онлајн Предавање

18:00 - 20:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

18:00 - 20:00

Нема Предавања

Self-paced учење:
повторување, читање,
истражување.

Онлајн Предавање

18:00 - 20:00
Friday Night Out

Слободни

Self-care ден:
вежбање, читање,
наводнување растенија.

MON TUE WED THU FRI SUN

No Classes

Self-paced learning:
re-cap, reading,
research.

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00

Class Online

19:30 - 21:30

Mentorship

In teams, 1 hour per team.
18:00 - 21:00
Friday Night Out

Workshop

This slot may be subject to change.
19:00 - 21:00

Запознај се со инструкторите

Со студентите во центарот на пристапот кон учење и предавање, програмата и атмосферата во дигиталната училница го прават искуството на учење беспрекорно. Запознај ги експертите и професионалците од индустријата кои стојат позади докажаната методологија.

Реални
Проекти

Работа со клиенти, организации, ментори и колеги во различни практични форми
кои подоцна ќе ти помогнат да изградиш career-proof портфолио.

Кросакадемски Хакатонски Завршен
Креативно UX/UI решение за Донирај Компјутер
Read More
Студенти:

Ева Ристова, Мартин Деспотоски, Тијана Цресензи и Кристина Јованова

Клиент | Донирај Компјутер
Креативно решение за Infinity Travel
Read More
Студент:

Наде Лозанче

Клиент | Infinity Travel
Веб решение и UX/UI дизајн за Специјална Олимпијада на Македонија
Read More
Студенти:

Еми, Тодор, Јасмина, Александра, Даниела, Гоце, Анета, Владимир, Денис, Јордан, Андреј, Никола и Христифор

Клиент | Специјална Олимпијада на Македонија
48 часа што долго ќе се паметат!
Read More
Проект:

Мобилна апликација

Клиент | REDI
Интернационална Cross-Academy соработка
Read More
Проект:

Брендирање и изработка на веб-страница

Клиент | VA Engineering
Read More
Previous
Next

    Whois this
         for?

Who

is this for?

01Креативци: Поединци кои имаат креативна склоност и сакаат да научат како да дизајнираат интерактивни кориснички искуства.

02Графички дизајнери, дигитални маркетери, архитекти или креатори на содржина кои сакаат да се усовршат и да ја подигнат нивната кариера на следно ниво.

03Програмери кои бараат да дознаат повеќе за дизајнерскиот аспект на развој на софтвер.

Mindset

CreativeDetail
Oriented
Collaborative

Career Background

Design
ArchitectureWeb
Development