ЧЕСТИТКИ, УСПЕШНА АПЛИКАЦИЈА

Го направи првиот чекор кон кариера во една од најбараните професии на денешницата!
Очекувај повик од нашиот student-admissions manager Ивана, која ќе стапи во контакт со тебе за да закажеш информативна средба со
координаторот на Академијата за UX/UI дизајн.

Во меѓувреме:

Ако сакаш кариера во дигитален маркетинг, следи го нашиот профил на LinkedIn.

Ако сакаш да прочиташ за нашите студенти, следи не на Instagram.

ПРЕТХОДНИ ОНЛАЈН ПРЕДАВАЊА

Учењето со пријател е уште позабавно

Внеси го мејлот на твојот пријател за да му испратиме персонализирана порака

Brainster

All Rights Reserved © 2021