Што е

Квалитетното образование за вработување отсега има нов стандард. Со Brainster+ Академиите правиме чекор плус креирајќи нови уникатни програми+ кои ти овозможуваат збогатување на твоите вештини

Со BrainsteR+ добиваш

Побрзо вработување
Повеќе кариерни опции
Релевантност во време на
вештачката интелигенција
mobile-img

Brainster академиите отсега се надградени со +20 курсеви за +20 вештини

Во плусот е
разликата

Нашата понуда на квалитетно образование за кариерна трансформација ја дополнуваме со супериорен пакет со ПЛУС вештини за поголема вработливост, затоа што веруваме дека ТИ заслужуваш повеќе! 

Другите
Brainster
Brainster+

Другите

Сеопфатна програма вклучува:

 • Програма акредитирана од МОН
 • Инструкторски тим
 • Сертификат

Brainster Академија

Сеопфатна програма вклучува:

 • Учење преку реални проекти
 • 4 реални проекти
 • 1 хакатон
 • 24 проектни вежби
 • Грижа и поддршка за студентите при учењето
 • Пристап до дигитална платформа за учење
 • Програма изградена во партнерство со компаниите
 • Програма акредитирана од високообразовна институција BrainsterNextCollege и МОН
 • Вклучена подготвителна програма
 • Професори експерти од индустријата
 • Програма за вработување / 90%
 • Двоен сертификат

Brainster+ Академија

Сеопфатна програма вклучува:

 • Учење преку реални проекти
 • 4 реални проекти
 • 1 хакатон
 • 24 проектни вежби
 • Грижа и поддршка за студентите при учењето
 • Пристап до дигитална платформа за учење
 • Програма изградена во партнерство со компаниите
 • Програма акредитирана од високообразовна институција BrainsterNextCollege и МОН
 • Вклучена подготвителна програма
 • Професори експерти од индустријата
 • Програма за вработување / 90%
 • Двоен сертификат

ДОПОЛНИТЕЛНО ВО Б⁺ ПАКЕТ:

Вештини за вработување

за побрз пат до идната кариера
+ 12 курсеви

Напредни технички вештини

за поголем избор при вработување
+ 5 курсеви

AI Вештини

за работни позиции во ерата на
вештачката интелигенција
+ 2 курсеви

* Местата се ограничени

Академија за

 • Дигитален Маркетинг
 • Графички Дизајн
 • UX/UI Дизајн
 • Front-End
 • Full-Stack
 • Човечки Ресурси
 • Software Testing
 • Data Science
 • Project & Product Management

Учи од докажани
експерти

Совладај нови вештини учејки од докажани експерти посветени да го пренесат своето знаење и долгогодишно искуство од индустријата

Квалитетното образование за вработување отсега има нов стандард. Со Brainster+ Академиите правиме чекор плус креирајќи нови уникатни програми кои ти овозможуваат збогатување на твоите вештини. Со запишување на која било од академиите на Brainster, покрај квалитетната образовна програма, која се заснова на работа на реални проекти, постојана грижа за студентите, предавања од експерти од индустријата и можности за вработување, ќе добиеш плус 20 курса за поголема предност при вработување. Станува збор за

– Вештини за вработување (пакет од 12 курса за поголема вработливост).

– Напредни технички вештини (пакет од 5+* курса за повеќе опции при вработување).

– Вештини за AI (пакет од 2+* курса за ракување со алатките во ерата на вештачката интелигенција).

*Понудата на курсеви во пакетот за Напредни технички вештини и за Вештини за AI варира за секоја академија. Погледни ја програмата на академијата за која си заинтересиран/а, за да ја дознаеш целосната Brainster+ понуда.

Brainster+ Академиите се дополнети со 20 курса за вештини за вработување, напредни технички вештини и вештини за AI. Курсевите можеш да ги проследиш по завршување на основната програма на академијата.

Пакетот курсеви за вештини за вработување, напредни технички вештини и вештини за AI е со вредност од 500 евра, a само со запишување на некоја од Brainster+ Академиите го добиваш бесплатно.
Аплицирај и искористи ги ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ од овој уписен рок да го добиеш за 0 денари!

Brainster+ во моментов е достапен само како дел од академиите.

Курсевите од Brainster+ не се одржуваат во живо. Тие се снимени и се selfpaced. Тоа значи дека можеш да ги проследиш во самостојно темпо, по завршување на модулите од базичната програма.

Brainster отвoра по неколку уписи во текот на една година. Доколку сакаш да дознаеш повеќе, слободно разговарај со некој од нашите Student Admission советници.

Курсевите од Brainster+ не се одржуваат во живо. Тие се снимени и се selfpaced. Тоа значи дека можеш да ги проследиш во самостојно темпо, по завршување на модулите од базичната програма.

Со Brainster+ ададемиите добиваш плус 20 курса за вештини за вработување, напредни технички вештини и вештини за AI кои ќе ти овозможат: поголема предност на пазарот на трудот, побрз пат до идната кариера, повеќе можности при вработување, обука за работни позиции во ерата на вештачката интелигенција.

Аплицирањето се прави во три едноставни чекори. Откако ќе пристапиш на следниот линк, потребно е да се пополни полето за Име и презиме, мејл и телефонски број. Потоа, нашиот Student Admission тим ќе те контактира во најбрз можен рок.

Отсега сите академии се со Brainster+ програми, освен Programim Front-End (Brainster Albania) и Leadership and Management.

Иднината на твојата кариера почнува тука.

Добре дојде во образованието
на новата ера!

Избери ја соодветната академија