Поддршка од ФИТР за дел од
академиите на Brainster

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на најбараните дигитални вештини на денешницата, со цел тие да останат релевантни во новиот технолошки свет.

Преку работа на реални проекти за реални клиенти и под менторство на докажани и искусни професионалци, студентите го прават првиот чекор кон градење на кариера каква што посакувале.

Од друга страна пак, Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) е водечка владина институција за поддршка на стартапи и иновативни компании во Република Северна Македонија.

Истиот е основан во декември 2013 година, со цел поттикнување на иновациите, преку обезбедување дополнителни извори за финансирање на иновациите, заради потребата да се изгради конкурентна економија основана на знаење.

Oттука, со особено задоволство ја дочекавме одлуката за поддршка од ФИТР на дел од нашите академии, односно:

Доколку размислуваш да го направиш првиот чекор кон лансирање на нова кариера или сакаш да ги надградиш своите дигитални вештини, нема подобро време од сега!

Уписите на Академиите се во тек! Интересот е преголем, а бројот на слободни места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме! 
rodenden-7-godini-Brainster | Brainster

Поддршка од ФИТР за дел од академиите на Brainster

Главната мисија на Brainster е да ги подготви индивидуалците за кариера од 21 век преку совладување на најбараните дигитални вештини на денешницата, со цел тие да останат релевантни во новиот технолошки свет.

Преку работа на реални проекти за реални клиенти и под менторство на докажани и искусни професионалци, студентите го прават првиот чекор кон градење на кариера каква што посакувале.

Од друга страна пак, Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) е водечка владина институција за поддршка на стартапи и иновативни компании во Република Северна Македонија.

Истиот е основан во декември 2013 година, со цел поттикнување на иновациите, преку обезбедување дополнителни извори за финансирање на иновациите, заради потребата да се изгради конкурентна економија основана на знаење.

Oттука, со особено задоволство ја дочекавме одлуката за поддршка од ФИТР на дел од нашите академии, односно:

Доколку размислуваш да го направиш првиот чекор кон лансирање на нова кариера или сакаш да ги надградиш своите дигитални вештини, нема подобро време од сега!

Уписите на Академиите се во тек! Интересот е преголем, а бројот на слободни места – ограничен, затоа резервирај го твоето навреме!

 

Аплицирањето за ваучер заврши!

Биди и ти дел од нашите успешни приказни