10 Компании.
 100 Студенти.
1000€ Ваучер.

Ко-инвестираме со нашите партнери за вработување со цел да ти го
доближиме  #1 образованието што вработува.

225 апликации за ваучер досега

За нашите студенти, Бреинстер
е повеќе од Aкадемија

Бреинстер е пат
до успешна кариера!

Само 100 ваучери!

Инвестирај во иднина што ќе ти донесе вработување.

Аплицирањето заврши
225 апликации за ваучер досега

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

Која е твојата најдобра инвестиција? Онаа во твојата идна професија!

3 едноставни
правила за да го
добиеш твојот
ваучер

Прв дојден, прв
услужен.

Понудата ќе трае, сѐ додека не се доделат ваучерите.

Зошто баш ТИ треба да добиеш ваучер? Компаниите ќе одлучат според твојот одговор.

*Ваучерот НЕ се доделува ретроактивно.
*Ваучерот важи САМО за ЕСЕН 2024.

Приклучи се на листата на чекање денес и дознај ПРВ доколку се отвори поран упис и
ексклузивна можност за бесплатен Brainster+ пакет курсеви од 20 вештини.

Влези на листа на чекање

Биди и ти дел од нашите успешни приказни